Раздел Актуално

09
ное.

Уголемяване на устни

Една от най-популярните процедури в днешно време е именно Уголемяването на устни.
Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. И това е така още от дълбока древност. 
Съвременните средства за постигане на този ефект са именно хиалуроновите филъри.

Какво е Хиалуроновата киселина?

Въпреки че се нарича “киселина”, това вещество съществува естествено в нашия организъм – в кожата и ставите, където неговите свойства да овлажнява съпътства ежедневните процеси в тялото. Това е молекула-полизахарид, който свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като например стави.
+Хиалуроновата киселина играе важна роля в транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата.
+Хиалуроновата киселина не е токсична, не дразни и не предизвиква свръхчувствителност и това я прави подходяща за употреба при всички типове кожа.

Относно самата процедура…

Процедурата  трябва да се извършва само от лекар, обучен за това – не доверявайте добрия си външен вид на неквалифицирани кадри.
Всяка една процедура с Дермални филъри трябва да бъде направена в лекарски кабинет и със стерилни инструменти, от лекар- познаващ до съвършенство анатомията на човешкото лице.

Не оставяйте цената да Ви води!!!
Ако Ви предлагат поставяне на дермален филър, чиято цена е значитено по-ниска от общопазарната на процедурата – замислете се! Много е вероятно да се прави компромис или с уменията на лекаря или с качеството на продукта. Не правите експерименти с лицето си.
Качествените и сертифицирани продукти винаги са с по-висока цена

Д-р Неделчева работи с ИНТРАДЕРМАЛНА упойка (лидокаин).
Упойката се въвежда в самите устни, а не просто анестезиращ крем на повърхността на устните.
По този начин се постига не само комфорт за пациента – той не усеща никаква болка, но и спокойният пациент позволява максимално прецизна работа на Д-р Неделчева.
Можете да видите нашата галерия, в която сме ви представили и клип на процеса на работа:
Вижте галерията

Страничните ефекти при инжектирането са редки, но обикновено процедурата е съпътствана от зачервяване, леко подуване и посиняване на местата на убождане. Специално за посиняването много зависи не само от опитността на лекаря и неговите умения, но и от състоянието на самата кожа на пациента-прекалено тънката и чувствителна кожа е предразполагаща към образуването на синини. За радост на пациентите, повечето от тези проблеми са преходни.

В някои случаи е възможна т. нар свръх реакция на организма, при които  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обърнете към своя лекар!
Д-р Неделчева е преди всичко лекар, затова тя е обучена и има уменията да реагира при всички възможни странични ефекти!!!

Продуктите, с които работим в нашия център , са едни от най-добрите на пазара. С доказано качество през годините.
Какъв филър е подходящ за вас,е въпрос на лична преценка на Д-р Неделчева.
Едни от най-новите видове филъри на пазара са т.нар Динамични филъри, чрез които се постига още по-естествен вид на лицето.

Снимки можете да разгледате в нашата галерия:

Вижте галерията

Вижте още →
02
яну.

Квантов анализатор в Стара Загора

В Стара Загора има събитие. Може да ползвате единственият в България квантов анализатор.

Квантовият анализатор е високотехнологично електронно устройство за диагностика на човешкото здравословно сътояние.Чрез него се установяват настоящите заболявания на пациента, също и тези, които са в съвсем начален стадий на развитие, както и предразположения и склонности на организма към определен вид болести.Този уред е революция в най-трудната сфера на здравеопазването – диагностиката на болестите. Веднъж поставена правилна диагноза, гарантира успешното лечение.

Квантовият анализатор е основан на принципите на квантовата медицина, като ползва постиженията на електрониката за анализа на слабото магнитно поле на човешката биологична клетка.

”На базата на този анализ, уредът описва здравния статус на организма и проблемните му зони в техния най-ранен стадий.”

Д-р Милена Неделчева
специалист по дерматология и естетична медицина

Виж още

Вижте още →