Раздел Новини

Лечение на акне и премахване на белези

Лечение на акне и белезите след него

Д-р Неделчева има дългогодишен опит в лечението на всички видове кожни заболявания, като едно от най-разпространеното е именно Акнето :)

Днес ще ви представим един от стотиците ни случаи на успешно излекуване и овладяване на Акнето на една прекрасна млада дама.

Лечение на акне и премахване на белези

Лечение на акне и премахване на белези

На снимката сме ви показали :

1. Активно акне

2. Част от възстановяването след фракселен лазер пилинг (коричките започват да падат около 3 ден, индивидуално до 7,8 дена лицето се е обелило)

3.Лицето след 10 дена – нова, чувствителна кожа + повлияване на белезите, което ще стане още по-видимо всяка следваща седмица. Задължително е използването на UV слънцезащита!!!!!

Историята на този пациент :

ПРЕДИ да стигне до нашия център, тя беше направила многократни посещания при други дерматолози, които за съжаление не са били ефективни по никакъв начин. След посещение при Д-р Неделчева, тя направи дългомесечно лечение по авторска схема на нашата докторка, което даде своя прекрасен резултат – край на възпалителните огнища, стопиране и предотвратяване на големите белези и пигментации.

Останаха единични белези от вече излекуваните възпалителни лезии (атрофични белези под нивото на кожата, „червени петна“ и др.)

Преди - активно акне / След - страхотен вид на кожата след лазерен пилинг

Преди – активно акне / След – страхотен вид на кожата след лазерен пилинг

.ПРЕДИ месец направихме фракселен лазерен пилинг с най-модерното поколение Со2 Фраксел Лазер. Припомняме ви, че една процедура не е абсолютно панацея и в доста случаи се налага да се направят пакетни процедури. Затова винаги правим големи отстъпки. Ние сме с вас в борбата с Акнето и белезите, които оставя след себе си!

На снимките сме ви представили част от възстановителния процес след пилинга, както и уникалната промяна, която ще става още по-видима в следващите месеци. Само една процедура, а какъв прекрасен резултат!

Възстановяване след лазерен пилинг - Dr.Nedelcheva

Идеята на лазерният Фраксел пилинг се осъществява на няколко етапа:

Първо той действа върху повърхностния слой на кожата , като има силен пилинг ефект .
Второ, в зависимост от зададените параметри, достига до по-дълбоките дермални слоеве, където стимулира фибробластите за производство на нови колагенови влакна. (Именно заради това действие,той има изключителен ефект върху възстановяването на кожните дефекти -белези- и на регенерирането на кожата -подмладяване.
♦ Отстраняване на хипер и хипотрофични белези след травми и операции.
♦ Отстраняване на стрии – хормонални, след бременност или загуба на тегло.
♦ Възстановяване на гладката кожа при белези от акне, разширени пори или други сериозни дефекти по релефа на кожата.
♦ Премахване на дълбоки и фини бръчки, включително и в периорбитална зона – фракселно лезерно подмладяване.
♦ Премахване на хиперпигментации.

Действие Фраксел

Благодарим за предоставените снимки на нашата пациентка! Тя дойде при нас, в град Стара Загора, чак от Велико Търново! Тя е доказателство, че заедно – опитен лекар и изпълнителен пациент, резултатите са реалност!

Feedback

Вижте още →
69963036_2198729210252535_431766237563846656_n

5-Continent-Congress Барселона, Испания, август 2019

 

Д-р Милена и Д-р Анриета Неделчеви  бяха част от международния конгрес 5 CONTINET CONGRESS BARCELONA ( 5ccongress), който се проведе от 29.08 до 01.09 и обедини водещи специалисти-лекари в естетичната медицина, дерматология и работа с лазери от цял свят. Интервю с Д-р Милена Неделчева и впечатленията й от този конгрес, както и повече лични преживявания от своеобразната екскурзия в Барселона, можете да прочетете в следващите редове:
DrNedelcheva5ccBarcelonaDrNedelcheva5ccBarcelona DrNedelcheva5ccBarcelona3

 

DR. A. NEDELCHEVA
(още…)

Вижте още →
ДР неделчева

Mастър обучение на конците APTOS на конгреса Kolkhida- Грузия, 2019

ДР неделчева

photogrid_1563340610416  Д-р Неделчева беше част от 3-тия интернационален конгрес Kolkhida в Тбилиси, Грузия – родното място на конците Аптос. Конгресът (International Caucasian Congress on Plastic Surgery and Dermatology Kolkhida 2019) се състоя в периода 5-7 юли и включваше множество дискусии относно вариабилността от естетични процедури, най-новите изследвания и проследяване на ефектите им във времето, демонстрации на специфични техники за поставяне на конци, представяне на новото поколение динамични филъри, особености при работа с конците АПТОС .

Този вид конгреси са създадени с основната цел – обмен на опит между професионалисти с богата практика от цял свят – защото в медицината всичко е динамично и винаги има нови познания, които да придобиеш.

(още…)

Вижте още →
d-r-nedelcheva-i-d-r-olga-zhukova

Тренинг-курс на конци Aptos с тренер Д-р Олга Жукова

d-r-nedelcheva-i-d-r-olga-zhukova2019-та година започва с прекрасен тренинг-курс на конците Аптос, от който беше част и Д-р Неделчева.
Гост-лектор и тренер беше Д-р Олга Жукова, която е един от водещите тренери на конците Аптос с почти 20-годишен опит в работата с конци. Тя сподели чрез авторска презентация основни и авторски техники на имплантиране на различните видове конци Аптос, както и основни специфики в лицевата анатомия.
В своята презентация тя сподели и хистологични снимки на ефекта преди и след стимулираната колагеносинтеза и еластиносинтеза след имплантиране на конците.Хистологията (микроскопско наблюдение на тъкан преди и след поставането на конеца)е главната картина на действието на конеца на КЛЕТЪЧНО ниво – именно чрез увеличение на колагеновите и еластиновите влакна, в резултат на което настъпва и видимата промяна- ПОВДИГАНЕ,Лифтинг на тъканите. Този лифтинг е познат като най-модерният метод за подмладяване и противодействие на гравитацията- фейслифтинг с конци

(още…)

Вижте още →
biorevitalizatsiyahialuronovbooster

Актуални ПРОМОЦИИ

 1.КОНЦИ Aptos 2g най-висок клас зъбчати фейслифтинг конци със състав поликапролактон/редовна цена 500 лв/конец – при армиране на лице с 6 бр. до 40% отстъпка!!! Можете да спестите 1200 лв :) ❌ БРОЙКИТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ

2. Промоции на уголемяване на устни 

CYTOSIAL VOLUME – ампула 1.2 мл 
390 лв, вместо редовна 450 лв

Филър с КАДИФЕНА НЕЖНОСТ
Промоцията е актуална и за популярната „Руска техника“
✔️Филърите Cytosial, Bioxis са френски- нова разработка и едни от най- хомогенните филъри на пазара.
Наричат новият хиалуронов филър „продукт с кадифена нежност“ поради неговите ключови характеристики:
хомогенност и оптимизирана линеаризация
безопасност и по-добре съхранени вериги НА
по-малко BDDE при отлични реологични данни
биопоносимост и непрекъсната диализа на разградените вещества
тънкослойно омрежване на хиалуроновата киселин

 

*валидно до изчерпване на бройките
* с вкл интрадермална упойка
Вижте повече на нашия инстаграм

 

 

 3.Биоревитализация с Хиалуронов буустер Pluryal Booster мезотерапия TIGHT
Редовна цена : 350 лв буустер и 150 лв мезотерапия
ПРОМО цена: 300 лв, вместо 500 лв.
hialuronovbuusterpromo
Подходящо за цялостно освежаване и хидратиране на лицето и околоочния контур, както и за хлътвания под очите.
Хиалуроновата киселина има влажност, която е до 1000 пъти повече вода – това е съставката за най – често използвания компонент от всички видове овлажнители. Молекулите проникват в епидермиса на кожата, където хидратират повърхностните слоеве на кожата.
Загубата на естествена хиалуронова киселина е една от причините за бръчките, така че идеята за възстановяване на младежкия външен вид е и идеята на продукти с тази съставка. Специалистите твърдят, че именно хиалуроновата киселина прави кожата по – здрава, по – млада и увеличава еластичността на кожата и също изравнява повърхността на кожата.
Какво е SKIN BOOSTER?
Това е продукт с високо съдържание на хиалуронова киселина, който се инжектира в кожата със специфична техника чрез много мъничка игла. За разлика от филърите, той коригира малки и фини линии и бръчки, подмомага да се възстанови структурата на кожата, нейната плътност и воден баланс. Със скин бустер се постига напълно натурален резултат. Той е по-мек от филърите, с които се уголемяват устни.
Перфектен продукт за корекция на хлътвания под очите и корекция на ИЗМОРЕНИЯ ВИД НА ОЧИТЕ.
КАКВО Е МЕЗОТЕРАПИЯ TIGHT? За разлика от традиционните мезотерапии, Pluryal е първата мезотерапия, която е фокусирана върху стимулирането не само на хиалуронова киселина, а и на колагена и еластина.
Доказано е, че хиалуроновата киселина подмладява кожата чрез изпълване на бръчките, възстановяване на тъканите и стимулиране на клетъчния растеж. Затова в поликомпонентната мезотерапия Pluryal тя присъства в компанията на богат комплекс от аминокиселини, L-isoleucine, L-leucine, L-lysine хидрохлорид, L-proline, L-valine, Glycine, L-serine, L-alanine and L-cysteine), с холин или без холин (холинът като вит. В е съществен за заздравяване мембраната на клетките).

 4. БОТОКС - пълен блок на цяло чело

( +гневна и пачи крак ) – 400 лв

 

 

5. КАРБОНОВ ПИЛИНГ :

46480046_1051332001706186_8432660156705144832_nСега промоция :
1 процедура =150 лв
✔️Пакет три процедури = за 350 лв
Плащаш 350, вместо 450 лв
вижте повече за процедурата тук: КАРБОНОВ ПИЛИНГ

 


 


6.УЛТРАЗВУКОВО подмладяване HIFU

Хифу3 процедури на цената на 2
Плащате 600 лв, вместо 900 лв !

Редовна цена за 1 процедура лице и околочелюст зона (под брадичка) е 300 лв.

Три процедури, които гарантират резултати, биха стрували 900 лв, но
с тази промоция ще заплатите 600 лв.
Можете да прочетете повече тук : Какво е HiFu

 

 

Вижте още →
sanktpeterburg2019drnedelcheva4

Advanced Aesthetic course,Санкт Петербург, октомври 2018г

Този октомври Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева бяха част от тренинг конгреса Advanced Aesthetic body and face contouring 2018, който се проведе в сърцето на прекрасния Санкт Петербург.

Както винаги, Д-р Неделчеви успяха да съчетаят полезното с приятното. Освен че „свериха часовника си“ с водещи имена в руската дерматологична естетика, те имаха възможност и да разгледат основните забележителности на руското бижу- Санкт Петербург (лични снимки и видео можете да видите по-надолу)

  20181014_175702              20181014_183845               sp11     sanktpeterburg2019drnedelcheva10

(още…)

Вижте още →
20180730_183240

Обучение – Сеул,Южна Корея, юли 2018

Д-р Милена Неделчева беше част от група прецизно подбрани специалисти,които посетиха една от трите най-големи фабрики за производство на ботокс в света – фабриката Medytox в Южна Корея. Какво ни разказа за поредното си професионално приключение,ще разберете в следващите редове:

  Dr.Nedelcheva at South Korea          Dr.Nedelcheva at South Korea
 ✔ Д-р Неделчева,през ноември 2017 вие бяхте част от един от най-  големите дерматологични естетични конгреси в света – IMCAS,който се проведе в Бангкок,Азия . Сега отново ви посрещаме, но след обучение в Южна Корея…

(още…)

Вижте още →
img-4b70973b969649d280bbee51954780a3-v

Д-р Милена Неделчева беше част от първото официално представяне на водещата световна марка конци APTOS за България.

Д-р Милена Неделчева беше част от първото официално представяне на водещата световна марка конци APTOS за България.

Освен обширна теоретична част, представянето включваше и практическа част в малка група специалисти, от които беше и Д-р Неделчева.

Както знаете нашата докторка винаги изпробва всеки метод и технология върху себе си, преди да ги предложи и на своите пациенти :)

И този път тя се престраши и лично изпробва върху себе си тази иновация, под ръководството на официалния тренер на APTOS – Dr. Guido Maronati.

+Резултати са страхотни!

Image may contain: 2 people, people standing

Вижте още →
20171223_154754

Лични снимки от ICAD congress Thailand

Поради огромния интерес към пътешествията на Д-р Неделчева, качваме нейни лични снимки от престоя й в Тайланд.
Д-р Неделчева е известна с това, че винаги умее да съчетава полезното с приятното.
Самата тя признава,че графикът на конгреса в бил много натоварен, но в няколкото свободни часове, които е имала,се е възползвала от възможността да опознае чуждата култура.
“ Първо ще видите един различен свят, а после ще видите света по различен начин! Пожелавам на всички да имат тази възможност. Ужасно съм щастлива и доволна от новостите, които научих на този конгрес, от контактите, които осъществих, а фактът,че успях да се докосна и до тайландската култура беше абсолютен бонус и приключение.Чувствам се обогатена, заредена и нямам търпение да започна работа с нова сила!“

20171223_154754 20171129_180120 20171223_154927 20171223_160312 20171223_155545 img_20171212_185123_112 20171223_155428 20171123_112920 20171125_121552 20171223_155253 img_20171212_185123_118 img_20171127_153950_523 img_20171202_150221_888 img_20171203_140029_381 20171210_203449

Вижте още →
Dr.Nedelchevi Thailnad -v

Световния дерматологичен конгрес ICAD 2017, състоящ се в Бангкок, Тайланд

Д-р Милена Неделчева и Д-р Анриета Неделчева бяха част от световния дерматологичен конгрес ICAD 2017, състоящ се в Бангкок, Тайланд!

Мили пациенти медицината е толкова динамична! Не случайно се организират толкова конгреси, толкова обучения – ако не си в крак с нововъведенията и не въвеждаш иновации в работата си, ти застиваш на едно място и просто изоставаш, а пациентите заслужават най-доброто!

Страните в Азия винаги са били свързани с иновациите, а конгресът в Тайланд е резултат от колаборация между Запада (Франция в представителството на EuroMediCom) и Изтока (The Dermatological society of Thailand). Безспорен факт е иновативността и изключителната конкурентоспособност на азиатците – не само в света на дерматологията и естетиката, но и във всички направления на медицината.
(още…)

Вижте още →