02
яну.

Квантов анализатор в Стара Загора

В Стара Загора има събитие. Може да ползвате единственият в България квантов анализатор.

Квантовият анализатор е високотехнологично електронно устройство за диагностика на човешкото здравословно сътояние.Чрез него се установяват настоящите заболявания на пациента, също и тези, които са в съвсем начален стадий на развитие, както и предразположения и склонности на организма към определен вид болести.Този уред е революция в най-трудната сфера на здравеопазването – диагностиката на болестите. Веднъж поставена правилна диагноза, гарантира успешното лечение.

Квантовият анализатор е основан на принципите на квантовата медицина, като ползва постиженията на електрониката за анализа на слабото магнитно поле на човешката биологична клетка.

”На базата на този анализ, уредът описва здравния статус на организма и проблемните му зони в техния най-ранен стадий.”

Д-р Милена Неделчева
специалист по дерматология и естетична медицина

Квантовият анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електроинженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен монитор в рамките на минута, от дланта на пациента се отчитат повече от 100 показатели за здравето му и ще бъдат отразени и най-ранните признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. По този начин може да се лекува всяка болест в най-ранен етап или да се дейстава за предотвратяване на заболяването.

В човешкия организъм протича един постоянен процес на делене на клетките, промяна на структурата им или тяхното унищожаване. Всичко това става с висока скорост и от процесите се излъчват електро-магнитни вълни. Вида на тези вълни е различен според здраволсловното състояние на отделен човек. Тези различни по вида си вълни се улавят от системата на квантовия анализатор, след което той установява картината на здравословното състояние. Слабата магнитна честота и енергия на човешкото тяло се отчитат от сензори и след усилване и обработка и се сравняват с установените стандарти за здравословно хранене, сън, енергиен тонус, кръвно налягане, метаболизъм и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни показват отклонения и до колко от нормалните показатели. Това става по метода на Фурие.

Уредът разпечатва 30 страници с диагностика на пациента. Следва коментар и разясняване от страна на лекаря в продължение на около 40 минути. Цялата процедура струва 65 лв., които не се поемат от Здравната каса.

Този метод на работа е нов, бърз и точен, защото организмът сам ни “казва” къде е проблемът. Методът е много подходящ за следене на резултатите, постигнати или непостигнати при определено лечение. Апаратът отчита повече от 30 точки на анализ, включително, сърдечно-съдова и мозъчно-съдова дейност, минерална среда, костна плътност, състояние на бели дробове, бъбреци, стави, холестерол, кръвна захар, пикочно-полова система, гинекологично състояние, неврологично състояние и много други. Витаминозният баланс и баланса на микроелементите в организма, които отчита апаратът са недостъпни за клиничните методи в България и това също го прави уникално полезен.

За повече информация се обадете
на тел. 042 64 64 64 или GSM 0887 909 099 – Д-р Неделчева