photogrid_1489933971609_resized

Уголемяване на устни

Една от най-популярните процедури в днешно време е именно

Уголемяването на устни.

Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. И това е така още от дълбока древност. 

Съвременните средства за постигане на този ефект са именно хиалуроновите филъри.

Резултати, постигнати от Д-р Неделчева:

 photogrid_1489933971609_resized photogrid_1496476971573_resized photogrid_1496063952020_resized photogrid_1505375116292_resized photogrid_15093504672563 photogrid_1505475275955photogrid_1495274359605_resizedphotogrid_1509270230323ustniustni2ustni3

Какво е Хиалуроновата киселина?

Въпреки че се нарича “киселина”, това вещество съществува естествено в нашия организъм – в кожата и ставите, където неговите свойства да овлажнява съпътства ежедневните процеси в тялото. Това е молекула-полизахарид, който свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като например стави.

+Хиалуроновата киселина играе важна роля в транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата.

+Хиалуроновата киселина не е токсична, не дразни и не предизвиква свръхчувствителност и това я прави подходяща за употреба при всички типове кожа.

Относно самата процедура…

Процедурата  трябва да се извършва само от лекар, обучен за това – не доверявайте добрия си външен вид на неквалифицирани кадри.

Всяка една процедура с Дермални филъри трябва да бъде направена в лекарски кабинет и със стерилни инструменти, от лекар- познаващ до съвършенство анатомията на човешкото лице.

Не оставяйте цената да Ви води!!!

Ако Ви предлагат поставяне на дермален филър, чиято цена е значитено по-ниска от общопазарната на процедурата – замислете се! Много е вероятно да се прави компромис или с уменията на лекаря или с качеството на продукта.  Не правите експерименти с лицето си.

Качествените и сертифицирани продукти винаги са с по-висока цена

Д-р Неделчева работи с ИНТРАДЕРМАЛНА упойка

Упойката се въвежда в самите устни, а не просто анестезиращ крем на повърхността на устните.

По този начин се постига не само комфорт за пациента – той не усеща никаква болка, но и спокойният пациент позволява максимално прецизна работа на Д-р Неделчева.

Страничните ефекти при инжектирането са редки, но обикновено процедурата е съпътствана от зачервяване, леко подуване и посиняване на местата на убождане. Специално за посиняването много зависи не само от опитността на лекаря и неговите умения, но и от състоянието на самата кожа на пациента-прекалено тънката и чувствителна кожа е предразполагаща към образуването на синини. За радост на пациентите, повечето от тези проблеми са преходни.

В някои случаи е възможна т. нар свръх реакция на организма, при които  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обърнете към своя лекар!

Д-р Неделчева е преди всичко лекар, затова тя е обучена и има уменията да реагира при всички възможни странични ефекти!!!

Продуктите, с които работим в нашия център , са едни от най-добрите на пазара. С доказано качество през годините.

Продукти Топ Клас – Perfectha, Teosyal ,Pluryal и още от водещите продукти на пазара,които чрез опита си Д-р Неделчева е затвърдила като качество и резултати.

Какъв филър е подходящ за вас, е въпрос на лична преценка на Д-р Неделчева.

Едни от най-новите видове филъри на пазара са т.нар Динамични филъри, чрез които се постига още по-естествен вид на лицето.

В повечето случаи проблемната зона е именно в горната устна.

Затова и преразпределението на 1ампула хиалуронова киселина в повечето от случаите е в посока на по-голямо количество в горната устна  :)

Но за да има естетика, винаги определено минимално количество, се поставя и в долната устна по определена схема.

  Не забравяйте, че всяко лице е ИНДИВИДУАЛНОСТ, всеки човек има характерни черти и анатомични особености. Един естетичен специалист трябва да съобразява всичко това + желания на пациента. Най – важното е да се подхожда по индивидуален начин към всеки пациент, съобразено с основните методики и правила!

ВИЖТЕ нашите КЛИПОВЕ :

 

 

ustni2   ustniustni1

Много от вас се притесняват да не им се получат т.нар патешки муцунки, които стоят неестествено. Този резултат е доказателство, че процедурата по уголемяване на устни, направена от професионален лекар с опит, довежда до един абсолютно естествен резултат.

Невероятно е как един Ботокс, как един (или повече) Филъри зс уголемяване на устни или запълване на бръчки, или фракселен пилинг дават ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ,  без да изкривяват чертите ви (естествено ако е направен от професионалист с опит и визия).  А резултатите с фейслифтинг конци водят до още по-забележими положителни промени в лицето и тялото ви.

Естествено с една ампула топ клас Филър се постига различен резултат при различните ни пациенти – първо и основно резултатът зависи от вашата собствена анатомия и физиология.

За толкова години опит, можем да ви кажем, че нито един пациент не е еднакъв на друг.

-второ е опитът на вашия доктор и качеството на продукта

[/su_column]
[/su_row]

Image may contain: one or more people, closeup and text         Image may contain: one or more people, closeup and text

Image may contain: one or more people and closeup       Image may contain: one or more people, closeup and text

 

 

 

 

 

 

Обикновено на снимките „Преди и СЛЕД“ на ви показваме резултат веднага след процедурата. Да, резултатът е хубав, но изобщо не е крайният резултат – следва период на оток, който има различна продължителност при различните хора, и едва след около 2 седмици се вижда КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ – който е много по-равномерен, естетичен и красив!

 

Това е причината да предупреждаваме нашите пациентки да си правят каквато и да е естетична корекция поне 10 дена преди събитието :)

3 comments to Уголемяване на устни

 • ALex Georgieva  says:

  Mnogo sum dovolna ot doktorkata! Perfektna rabota! Ot godini sum i pacient i vinagi vs e bilo na nivo!

 • Лилия Георгиева  says:

  Освен фейслифтинг с конци, Д-р Неделчева ми предложи и уголемяване на устните ( идеята й беше да ми върне обем , който е изгубен в следствие на годините). Крайният резултат е чудесен. Работи ме с най-новият вид филлър – до колкото помня ДИНАМИЧЕН филър :)
  Препоръчвам ;)

 • Iwan Penev  says:

  Dovedoh moqta jena pri doktorkata I moqta blesna!!! Novite I djukichki sa superski. Slaga I botoks I nqkakvi konci, a na men mi izlekuva gubichkite po. Noktite!!!
  Super si doktorke!!!!
  Iwan Penev, Kazanluk

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>