09
ное.

Уголемяване на устни

Една от най-популярните процедури в днешно време е именно Уголемяването на устни.
Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. И това е така още от дълбока древност. 
Съвременните средства за постигане на този ефект са именно хиалуроновите филъри.

Резултати, постигнати от Д-р Неделчева:

 photogrid_1489933971609_resized photogrid_1496476971573_resized photogrid_1496063952020_resized photogrid_1505375116292_resized photogrid_15093504672563photogrid_1505475275955photogrid_1495274359605_resizedphotogrid_1509270230323ustniustni2ustni3

Какво е Хиалуроновата киселина?

Въпреки че се нарича “киселина”, това вещество съществува естествено в нашия организъм – в кожата и ставите, където неговите свойства да овлажнява съпътства ежедневните процеси в тялото. Това е молекула-полизахарид, който свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като например стави.
+Хиалуроновата киселина играе важна роля в транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата.
+Хиалуроновата киселина не е токсична, не дразни и не предизвиква свръхчувствителност и това я прави подходяща за употреба при всички типове кожа.

Относно самата процедура…

Процедурата  трябва да се извършва само от лекар, обучен за това – не доверявайте добрия си външен вид на неквалифицирани кадри.
Всяка една процедура с Дермални филъри трябва да бъде направена в лекарски кабинет и със стерилни инструменти, от лекар- познаващ до съвършенство анатомията на човешкото лице.

Не оставяйте цената да Ви води!!!
Ако Ви предлагат поставяне на дермален филър, чиято цена е значитено по-ниска от общопазарната на процедурата – замислете се! Много е вероятно да се прави компромис или с уменията на лекаря или с качеството на продукта. Не правите експерименти с лицето си.
Качествените и сертифицирани продукти винаги са с по-висока цена

Д-р Неделчева работи с ИНТРАДЕРМАЛНА упойка (лидокаин).
Упойката се въвежда в самите устни, а не просто анестезиращ крем на повърхността на устните.
По този начин се постига не само комфорт за пациента – той не усеща никаква болка, но и спокойният пациент позволява максимално прецизна работа на Д-р Неделчева.
Можете да видите нашата галерия, в която сме ви представили и клип на процеса на работа:
Вижте галерията

Страничните ефекти при инжектирането са редки, но обикновено процедурата е съпътствана от зачервяване, леко подуване и посиняване на местата на убождане. Специално за посиняването много зависи не само от опитността на лекаря и неговите умения, но и от състоянието на самата кожа на пациента-прекалено тънката и чувствителна кожа е предразполагаща към образуването на синини. За радост на пациентите, повечето от тези проблеми са преходни.

В някои случаи е възможна т. нар свръх реакция на организма, при които  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обърнете към своя лекар!
Д-р Неделчева е преди всичко лекар, затова тя е обучена и има уменията да реагира при всички възможни странични ефекти!!!

Продуктите, с които работим в нашия център , са едни от най-добрите на пазара. С доказано качество през годините.
Продукти Топ Клас – Perfectha, Teosyal ,Pluryal и още от водещите продукти на пазара,които чрез опита си Д-р Неделчева е затвърдила като качество и резултати.
Какъв филър е подходящ за вас,е въпрос на лична преценка на Д-р Неделчева.
Едни от най-новите видове филъри на пазара са т.нар Динамични филъри, чрез които се постига още по-естествен вид на лицето.

В повечето случаи проблемната зона е именно в горната устна.
Затова и преразпределението на 1ампула хиалуронова киселина в повечето от случаите е в посока на по-голямо количество в горната устна :)
Но за да има естетика, винаги определено минимално количество, се поставя и в долната устна по определена схема.
 Не забравяйте, че всяко лице е ИНДИВИДУАЛНОСТ, всеки човек има характерни черти и анатомични особености. Един естетичен специалист трябва да съобразява всичко това + желания на пациента. Най – важното е да се подхожда по индивидуален начин към всеки пациент, съобразено с основните методики и правила!

ВИЖТЕ нашите КЛИПОВЕ :