28
авг.

3D Тредлифтинг с мезоконци

3D Tredlifting

НОВО !!!

Има решение как по безвреден и оптимален начин да имаме съвършено тяло и красиво лице на древногръцки Бог или Богиня!

3D Тредлифтинг с мезоконци са най-нова технология
за подмладяване и пефектно моделиране на лицето и тялото, като само с една процедура се постига ефект на лифтинг без неприятна хирургическа намеса, без белези от скалпел, абсолютно безопасно за здравето. И с дълготраен ефект!

Чрез инжектиране на биоразградими нишки, включително и по недостъпни за други технологии места по тялото, ще коригираме овала на лицето Ви, ще премахнем досадното увисване под брадичката и бузите, външните краища на веждите, корема, бедрата Ви.

По естествен начин ще се отървете от бръчки и гънки по лицето си, по шията и деколтето, без да се опасявате, че организмът Ви ще отхвърлипроцедурата поради 100% биосъвместимост.

3D Тредлифтинг с мезоконци прекрасно се комбинират и с препарати за контурна пластика – само в 1 процедура.

За не повече от 30-40 минуто се сдобийте с хармонично и красиво тяло на един съвременен Аполон, или на очарователна и нежна Афродита.

Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия, което е безспорно Ваше право.

Станете красива и хармонична личност!
Запазете час ОЩЕ ДНЕС
от 10:30 до 18 часа на
(042) 64 64 64
GSM: 0887 909 099

 ФЕЙСЛИФТИНГ С резорбируеми конци – уникални резултати!

Методът “Thread meso lifting” е много подходящ в борбата със стареенето, отпускането на кожата и при премахването на дълбоките и повърхностни бръчки.
Какво представлява

Тази нашумяла в последните месеци в България процедура отдавана се прилага в различни страни по света. Представлява поставяне в кожата на лицето и в някои области на тялото на специални , много тънки конци, чийто уникален дизайн (някои са с гладка повъхност, при други видове много наподобява рибена кост, при трети – конусчета, които след инжектиране се разпъват и се захващат за прилежащите тъкани) изгражда нещо като скеле и принуждава околните структури да ги придържат на желанотомясто.
Резултатът е стягане в третираните области – първоначално чисто механично, а в последствие поради образуването на нови колагенови влакна около поставените конци.
                                                              Къде може да се прилага                                                 
   Методът с успех се прилага при отпускане и нарушаване на овала в средната част на лицето, при двойна брадичка, дори в областта на края на веждите и около очите. В областта на ялото с третират вътрешната част на ръцете, бедрата и корема. Подходът е винаги индивидуален, като има множество техники за въвеждане на конците посредством игли в кожата – възможна е дори работа в три равнини, като при повечето варианти не се прави предварителен разрез по кожата. При технологиите с „кукички” и „конусчета” се постига здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект, докато гладките конци само придържат тъканите и не им позволяват да провиснат. Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, пълният и ефект е след около месец и се задържа около 12-24месеца.
facelift facelift3ffs facelift45
2 4
fejslift
Тук е направен Facelift + Уголемяване на устни
Съществуват няколко вида конци,всеки от които има различен ефект, различно действие, различна трайност, различна сложност на поставяне.За повече разяснение на видовете вижте тук:

                                                  Вижте видовете конци тук:      ВИДОВЕ КОНЦИ

Напомняме ви,че Д-р Неделчева е един от малкото дерматолози в България, които са умеят „висшия пилотаж на конците“, а именно Silhuette Soft Threadlift.

Предимства на този метод:
1. Малко травматичен метод без инцизия (разрез), като входните травми от иглите бързо оздравяват без белези.
2. Пациентът не се нуждае от обща анестезия, но за максимално намаляване на болката Д-р Неделчева използва локална интрадермална упойка
3. Подходящ е за всякаква възраст. Дава добри резултати и при много отпусната кожа с дълбоки бръчки.
4. Реакцията на кожата спрямо тази техника е незначителна, без да бъде травмирана микроциркулацията.
5. Използваните конци са 100% биосъвместими с тъканите.
6.Резултатите са видими веднага след процедурата, а в продължение на 6 – 8 седмици стават все по-видими и изразени.
Тhread meso lifting (Meзолифтинг с конци) е една иновативна процедура , която се извършва с резорбируеми конци. Тези конци се внедряват и интегрират в дермалния матрикс през тънки атравматични игли. Конците се приемат добре от кожата и не предизвикват дискомфорт. Поставени по този начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и корегиране на бръчките, включително и на назолабиалните бръчки!
Процедурата е алтернатива на класическия оперативен фейслифтинг, без неговите странични ефекти, дълъг възстановителен период и висока цена. Има забележителни резултати при пациенти на възраст от 40 до 65 години с начална и напреднала птоза на тъканите на лицето и шията.

Отново казваме,че ефектът е видим веднага след процедурата, а в продължение на няколко седмици
(6-8седмици) резултатите стават все по-видими.
Важно!!! Тази процедура трябва да се извършва само от обучени, класифицирани професионалисти.

Процедурата е инвазивна и трябва да се доверите на опитни лекарски ръце, защото това е вашето здраве!
Д-р Милена Неделчева е преминала няколко международни обучения от най-опитните международни тренери в областта. Един от първите дерматолози в България, който започва да прилага тази иновативна процедура на своите пациенти. Доказателство за високия професионализъм са стотиците ни доволни пациенти
www.mnedelcheva-bg.com
Защото заслужавате най-добрата дерматологична грижа

Вижте галерията
facalifte faceli facelid facelift-44 facelift-342 facelift-34211 facelift2 facelift3 facelift4e facelifte3 faceliftfgg faceliftr43 facelig facelig416

ВИДОВЕ КОНЦИ :

http://mnedelcheva-bg.com/cms/page.php/info/tredlifting-s-mezokontsi/