2

ФЕЙСЛИФТИНГ с конци

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ за тази невероятна процедура!

♦БЕЗ СКАЛПЕЛ♦


2

Това е иновацията за лифтинг на лице – няма нужда да се подлагате на пълна упойка и на работа със скалпел на операционната маса!
Д-р Неделчева има няколкогодишен опит с работа с АБСОЛЮТНО всички ВИДОВЕ КОНЦИ- от обикновените мезоконци до най-сложните зъбчати и т.нар double-needle конци, вкл и „висшия пилотаж на конците“- конците на Silhouette Soft и на Aptos

Какво е предимството на тези конци – те са резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Освен че имат МИГНОВЕН лифтинг ефект, техния ефект се засилва с времето- съставките, от които са изградени,стимулират производството на собствен колаген- по този начин всеки изминал месец вие ще виждате все по-добър ефект.
Процедурата фейслифтинг с конци ПЕРФЕКТНО се съчетава с поставяне на колагеностимулиращи и хиалуронови филъри, мезотерапия, плазмотерапия и ботокс- ключови процедури за подмладяване и поддържане на външния вид !

Какви конци са подходящи за вас е СТРОГО индивидуално и задължително трябва да направите първоначална консултация с Д-р Неделчева.

При комбинация на процедури ( ботокс,филъри и други Anti-Age методи) ВИНАГИ се прави ПАКЕТНА НАМАЛЕНА цена! 
Винаги има отстъпки при комбинация на процедури!

3D Тредлифтинг с мезоконци са най-нова технология за подмладяване и пеpфектно моделиране на лицето и тялото, като само с една процедура се постига ефект на лифтинг без неприятна хирургическа намеса, без белези от скалпел, абсолютно безопасно за здравето. И с дълготраен ефект!

Чрез инжектиране на биоразградими нишки, включително и по недостъпни за други технологии места по тялото,Д-р Неделчева ще коригира овала на лицето Ви, ще премахне досадното увисване под брадичката и бузите, външните краища на веждите, корема, бедрата Ви.По естествен начин ще се отървете от бръчки и гънки по лицето си, по шията и деколтето, без да се опасявате, че организмът Ви ще отхвърли процедурата поради 100% биосъвместимост.

За не повече от 30-40 минути в опитните професионални ръце на Д-р Неделчева можете да се сдобиете с поне 10 години по-младо лице! Освен това чрез конците може да се повдига кожа на ръце, на крака, на бедра, на гърди, на дупе ….Когато въпреки грижата за тялото ви, кожата старее- лифтинг конците са вашият път към хармонично и красиво тяло 

facelift2

 Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия, което е безспорно Ваше право.
Стотици доволни пациенти от цяла България- можете да разгледате нашата галерия с част от прекрасните ни резултати.

Искате ли да се погрижите за себе си ?                                  А да премахнете 10 години ?
Тогава…..
Запазете час ОЩЕ ДНЕС
от 10:30 до 18 часа на
(042) 64 64 64
GSM: 0887 909 099

Ако искате да научите още за тези невероятни конци, можете да продължите да четете … 

Методът “Thread  lifting” е много подходящ в борбата със стареенето, отпускането на кожата и при премахването на дълбоките и повърхностни бръчки.
Какво представлява

Тази нашумяла в последните месеци в България процедура отдавана се прилага в различни страни по света. Представлява поставяне в кожата на лицето и в някои области на тялото на специални , много тънки конци, чийто уникален дизайн (някои са с гладка повъхност, при други видове много наподобява рибена кост, при трети – конусчета, които след инжектиране се разпъват и се захващат за прилежащите тъкани) изгражда нещо като скеле и принуждава околните структури да ги придържат на желанотомясто.
Резултатът е стягане в третираните области – първоначално чисто механично, а в последствие поради образуването на нови колагенови влакна около поставените конци.
                                                              Къде може да се прилага                                                 
   Методът с успех се прилага при отпускане и нарушаване на овала в средната част на лицето, при двойна брадичка, дори в областта на края на веждите и около очите. В областта на тялото с третират вътрешната част на ръцете, бедрата и корема. Подходът е винаги индивидуален, като има множество техники за въвеждане на конците посредством игли в кожата – възможна е дори работа в три равнини, като при повечето варианти не се прави предварителен разрез по кожата. При технологиите с „кукички” и „конусчета” се постига здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект, докато гладките конци само придържат тъканите и не им позволяват да провиснат. Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, пълният и ефект е след около месец и се задържа около от 12 месеца до 48месеца,в зависимост от вида на конците.
facelift facelift3ffs
2 4
fejslift
Тук е направен Facelift + Уголемяване на устни

Съществуват няколко вида конци,всеки от които има различен ефект, различно действие, различна трайност, различна сложност на поставяне.

Затова в нашия център СТРОГО държим на ИНДИВИДУАЛНИЯ ПОДХОД !

                                                Ориентировъчно основните видове конци можете да видите тук  ВИДОВЕ КОНЦИ

Напомняме ви,че Д-р Неделчева е един от малкото дерматолози в България, които са умеят „висшия пилотаж на конците“, а именно Silhouette Soft Threadlift.

Повече за обученията и мастър курсовете на Д-р Неделчева от Дубай, Португалия,Тайланд, Монако, можете да видите в нашия раздел НОВИНИ.


Най-скъпите и най-ефективни конци са конците Silhouette Soft  u APTOS

Silhouette Soft - това е двупосочен, резорбируем конец с конуси, чиято основна съставка е „Полимлечна киселина“. Тя изцяло се резорбира, при което се наблюдава усилен синтез на колаген. Броят на конусите е различен за различните модели конец СулетСофт и какво е подходящо е лична консултация с Д-р Неделчева.
♥Този конец съчетава две действия, които не са постигани до сега: 1)Осигурява естествено повдигащо действие, с незабавен и дискретен ефект и видими резултати веднага след процедурата и 2) регенеративно действие, с постепенни и естествени резултати,изцяло благодарение на самостоятелното действие на организма срещу конеца- резорбцията. Именно чрез тази резорбция конецът възстановява изгубения колаген и придава по-добри очертания на линиите на лицето, което същевременно запазва трайно неговия обем- това е действие с месеци и години трайност!

APTOS конците - това също е резорбируем конец, но без конуси и чиято основна съставка е полидиоксанон. С него се получава здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект. Лифтирането на лицето се провежда на дълбочина не повече от 3-5мм, което изключва риска от увреждането на нервни окончания и големи кръвоносни съдове. С този вид конец се постига още по-здраво армиране и повдигане на лицето и тялото.

facelift facelid faceli

Предимства на метода с конци:
1. Малко травматичен метод без инцизия (разрез), като входните травми от иглите бързо оздравяват без белези.
2. Пациентът не се нуждае от обща анестезия, но за максимално намаляване на болката Д-р Неделчева използва локална интрадермална упойка
3. Подходящ е за всякаква възраст. Дава добри резултати и при много отпусната кожа с дълбоки бръчки.
4. Реакцията на кожата спрямо тази техника е незначителна, без да бъде травмирана микроциркулацията.
5. Използваните конци са 100% биосъвместими с тъканите.
6.Резултатите са видими веднага след процедурата, а в продължение на 6 – 8 седмици стават все по-видими и изразени.
Тhread meso lifting (Meзолифтинг с конци) е една иновативна процедура , която се извършва с резорбируеми конци. Тези конци се внедряват и интегрират в дермалния матрикс през тънки атравматични игли. Конците се приемат добре от кожата и не предизвикват дискомфорт. Поставени по този начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и корегиране на бръчките, включително и на назолабиалните бръчки!
Процедурата е алтернатива на класическия оперативен фейслифтинг, без неговите странични ефекти, дълъг възстановителен период и висока цена. Има забележителни резултати при пациенти на възраст от 40 до 65 години с начална и напреднала птоза на тъканите на лицето и шията.

Отново казваме,че ефектът е видим веднага след процедурата, а в продължение на няколко седмици
(6-8седмици) резултатите стават все по-видими. В зависимост от трайността и реакцията на тялото трайността достига и до 4 год.
След процедурата ще имате оток,може и лек дискомфорт, което е абсолютно нормално.
Този дискомфорт преминава до няколко дена, а в продължение на месец пациентите ни съобщават „за усещане на конеца“,без никаква болка.
Важно!!! Тази процедура трябва да се извършва само от обучени, класифицирани професионалисти.

Процедурата е инвазивна и трябва да се доверите на опитни лекарски ръце, защото това е вашето здраве!
Д-р Милена Неделчева е преминала няколко международни обучения от най-опитните международни тренери в областта. Един от първите дерматолози в България, който започва да прилага тази иновативна процедура на своите пациенти. Доказателство за високия професионализъм са стотиците ни доволни пациенти
www.mnedelcheva-bg.com
Защото заслужавате най-добрата дерматологична грижа

facalifte facelift-44 facelift-342 facelift-34211 facelift2 facelift3 facelift4e facelifte3 faceliftfgg faceliftr43 facelig facelig41
Image may contain: 4 people, closeupImage may contain: one or more people, people sitting and text
Специално искаме да благодарим на всички наши пациенти (от цяла България, както и десетки пациенти от САЩ, Дубай и Европа)
Благодарим за гласуваното доверие!
Едно от най-трудните неща в днешно време е именно ДОВЕРИЕТО.
Фактът,че се връщате при нас след време и то идвайки със свои приятели, само може да означава,че сте доволни от нашата работа – а това ни прави толкова щастливи!

Внимателно подбирайте на кого ще се доверите.
Не случайно държим на индивидуална консултация! За процедури на такива финанси е редно да се прави пакетна цена. При някои хора е достатъчно да се използват 6-конусни, тогава защо да не ви предложим и подходящ филър или Ботокс, защо да не ви бъде обяснено какво е нужно на вашето лице, какво да се очаква и т.н :)

Цените на Д-р Неделчева са едни от най-ниските за този клас процедури – никой не обича изкуствено надуване на цени, айде да спрем с този български манталитет (относно колеги,които злоупотребяват с информация към своите пациенти) и да се пренастроим на вълна КАЧЕСТВО=ЦЕНА.

Относно процедурата Фейслифтинг с конци наблюдаваме много спекулации относно цените им.Цените на тези конци варират в зависимост от броя конуси, които имат – 4,6,8 конуса, като абсолютно ЛОГИЧНО 8-конусните са най-сложни и най-скъпи.
Изключително сме възмутени от факта, ЧЕ на някои места (центрове) ПРЕДЛАГАТ 4-КОНУСНИ фейслифт конци на цената на 8-конусни!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Това е крайно некоректно не само към вас пациентите, но и към другите специалисти,които правят този вид фейслифтинг (а те са буквално единици в цяла България)

Който е решил да си направи такава процедура, ще отдели време и за индивидуална консултация.
Все пак става въпрос за вашето лице, вашето тяло, това е строго медицинска процедура, а не купуване на гланц за устни 

ВИДОВЕ КОНЦИ :

http://mnedelcheva-bg.com/cms/page.php/info/tredlifting-s-mezokontsi/