36199763_940531019452952_2590914260825538560_n

Естетична Мезотерапия

Естетичната мезотерапия е едно от най-добрите решения за вашата първоначална AntiAge грижа!
Водещи световни тенденции са именно предотвратяването на остаряването, т.е чрез постоянни грижи, а най-ефективната такава е използването на качествена козметика(повърхностен слой на кожата) и мезотерапия(грижа за дълбоките слоеве на кожата)

⇒Какво е МЕЗОтерапията?

♥Методът представлява серия от процедури при които се инжектират различни “коктейли“ от  медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина.

На пазара съществува разнообразие от продукти, които се различават по своите качества и цена.
Д-р Неделчева, както винаги, работи с едни от най-добрите сертифицирани и доказали ефикасността си продукти. След индивидуална консултация с вас, тя ще прецени какви са проблемите ви, как трябва да се подходи към тях и какъв точно продукт(или комбинация от продукти) да използва, както и специфичната техника на поставяне спрямо вашата анатомия.

Трябва да се отбележи,че мезотерапията като метод се прилага НЕ само в естетичната дерматология, но и в клиничната ( за лечение на косопад, за лечение на акне, за премахване на целулит и още други). В естетиката, с което ще се занимаем сега,мезотерапията се прилага за хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете, изсветляване на кожата и премахване на тъмни кръгове под очите.

Методът представлява серия от микроинжекции, чрез които в повърхностните – средно дълбоки или дълбоки части на кожата – се въвеждат различни коктейли от вещества с доказано и биологично активно въздействие. Активните  вещества се инжектират директно в зоната на третирания проблем, което позволява да се прилагат по-високи концентрации от тях, като се избягва тяхното системно действие. Именно тук се корени и причината тази процедура да има толкова добър ефект ! Докато кремовете действат на повърхността, чрез мезотерапията ние се грижим и за дълбоките слоеве, а именно там започват и се развиват процесите на стареене.
Ако искате мезотерапия като първична подмладяваща грижа, то препоръчителните терапии са три, повторени през 2,3 седмици (курс), като този курс се повтаря след 1 година или по-рано.

Кажете „ЧАО“ на тъмните кръгове под очите с мезотерапията „Shine“-първата мезотерапия за изравняване на тена.

 

Тази процедура позволява да се навлезе дълбоко в кожата и да се третират стари и упорити пигментни петна, както и такива, с които сме се сдобили вследствие на неправилното излагане на слънце.

В състава на мезотерапията влизат витамин С и аскорбинова киселина, които са известни като безопасни и ефективни изсветлители на кожата. Терапията съдържа също пируватна киселина, която има свойството да стимулира производството на колаген и фитинова киселина, която потиска кожната пигментация. Не на последно място тя включва екстракт от листа на бяла черница, с доказани изсветляващи и антиоксидиращи свойства.

Необходими са поне от 3 до 6 процедури, по една седмично. Дерматолозите препоръчват да се избягва излагането на слънце до 72 часа след процедурата, а след това – стриктна фотозащита.

30706353_2109726222376793_2800010749311713280_n

 

В нашия кабинет работим с огромно разнообразие от мезотерапии, всяка от които се характеризира с определен състав,комбинация на веществата и определен ефект. В богатия си опит, Д-р Неделчева е разработила схеми на съчетаване на продуктите спрямо индивидуалните особености на пациента- за постигане на максимален резултат.
Любими продукти на докторката са P l u r ya l ® M e s o , Mesoline Shine, Mesoline Tight, Antiox , Hyaloronic Booster.

mezotsshPluryal цели да забави и коригира  трансформациите на кожата с напредване на годините чрез механично и химично стимулиране на фибробластите. Получава се цялостно подобряване състоянието на кожата. Инжекционната терапия включва подсилена неомрежена хиалуронова киселина с комплекс от наситени и ненаситени аминокиселини с холин (възраст 40-50) или без холин (възраст 30-40).
Линията включва 2 продукта с 3 действия в борбата с остаряването –
⇒ ревитализиране,
⇒ подмладяване на кожата
⇒ биостимулация:

P l u r ya l ® M e s o 1 за хора до 40 години с ефект Revitalizing – ревитализиране за млада кожа и пациенти преди менопауза.P l u r ya l ® M e s o 2 за хора над 40 години с ефект Tightening – стягане.

Какво е най-подходящо за вас е професионална  индивидуална консултация от Д-р Неделчева.

Специално за лечение на “Изморения вид“ на лицето, вкл тъмни кръгове и торбички под очите, Д-р Неделчева препоръчва съчетанието с т.нар хиалуронови буустери.

Какво е Skin BOOSTER?

36199763_940531019452952_2590914260825538560_n

Скинбустерите са гама от продукти, които постепенно подмладяват кожата в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. Целта на скинбустерите е да подобри еластичността на кожата, да изглади текстурата като осигури по-интензивна хидратация.

Те заемат междинно положение между филърите и мезотерапията.
Скинбустерите са съставени от неживотинска стабилизирана хиалуронова киселина. Ниската концентрация на молекулата на хиалуроновата киселина клинично доказано свежда до минимум риска от странични и алергични реакции. Разликата с филърите е във вискозитета и концентрацията на хиалуронова киселина, буустерите имат много по-финна консистенция. Разликата с мезотерапията е в състава на веществата-мезотерапията съдържа комбинация от растителни екстракти, микс от витамини и минерали, хиалуронова киселина в ниска концентрация, аминокиселини, колагенни стимулатори, хормони, ензими/ друга разлика е мястото на поставяне – буустера се постава в дълбоките слоеве на дермата, докато мезотерапията е идея по-повърхностно.

 

Първи грижи за лицето с Pluryal Boosterподходящо за жени над 30-годишна възраст!
Зоната около очите е първото място, където повечето жени забелязват промяна – хлътване, кръгове, загуба на обем. Причините са свързани от натовареното ежедневие, диета, стрес, УВ – лъчи, дори вече и гравитация :)
Инфраорбиталната зона е силно чувствителна, трябва да се работи само от специалист 
Дали тази процедура е подходяща за вас, или вече е необходимо да бъде комбинирана с други методи, е строго индивидуална консултация с Д-р Неделчева. ТАЗИ процедура спада към групата на първите antiage процедури.
Разликата между работената и неработената зона е лека, финна, но осезаема, а тепърва ще настъпват промени по лицето на нашата красива пациентка!!!
Pluryal® Booster е първият бустер с антиоксиданти, специално разработени, за да се намали появата на бръчки и за стягана на кожата за постигане на блестяща визия.

Image may contain: one or more people and closeup

mezo1plarialphotogrid_1544084174904

За премахване на тъмните кръгове и торбичките под очите, Д-р Неделчева може да ви предложи комбинирана процедура :
♥Една мезотерапия, разпределена в три слагания в три последователни седмици ( 150 лв)
+
♥Хиалуронов буустер , поставен веднъж (200 лв)
Обща цена за двете процедури= 300 лв пакетна цена ,вместо 350 лв!
*Резултатите са индивидуални
*Ако се нуждаете от по-голямо количество продукт или съчетаване с друг вид продукт, то цената ще е друга.

Както споменахме мезотерапията се използва не само в естетичната дерматология, но и като метод на лечение.
Лечение на косопад, Лечение на акне,Лечение на целулит .

⇒Лечение на косопад

Реални резултати,реални пациенти !

Мезотерапията е съвременен терапевтичен метод, който се използва в естетичната медицина за подобряване вида и функцията на кожата и косата. Чрез тази техника в повърхностните или по-дълбоки слоеве на кожата се въвеждат лекарствени и козметични вещества, с което се постига въздействие върху различните клетъчни структури. Това води до подобряване функциите на кожата на скалпа, подобряване на микроциркулацията й и като резултат сгъстяване на космите в третираната област.
Предимството отново е,че веществата се инжектират директно  в зоната на третирания проблем(където са космените фоликули), което позволява да се прилагат по-високи концентрации, като се избягва тяхното системно действие.

Край на косопада
Мощно стимулиране на растежа на нови косъмчета
Укрепване на косъма в неговата луковица и усилване на клетъчната активност
Силно подхранване на скалпа и подобряване на кръвоснабдяването
Стимулиране на колагеносинтеза, борба със свободните радикали.

Това е инжекционна строго МЕДИЦИНСКА процедура, с която директно в кожата се въвеждат коктейли от витамини, олигоелементи, растежни фактори, медикаменти и др. субстанции.
Каква комбинация е подходяща за вас е строго индивидуална консултация. В нашия център Д-р Неделчева работи с най-добрите и доказали качеството си марки коктейли за мезотерапия.

Минималният брой процедури за ефект е 4. За максимално добри резултати е препоръчително курс от 6 до 8 процедури.
Това е основна ориентировъчна информация, тъй като това е медицинска процедура и първо трябва да се направи лична консултация с Д-р Неделчева.

Цената на единична процедура е 150 лв.
При пакет от 4 процедури цената пада на 100 лв
Минимален пакет от 4 процедури за 400 лв, вместо 600 лв 
А ако вземете два пакета (общо 8 процедури) – ще имате още една подарък ❤️❤️❤️❤️

Подходяща процедура и за мъже, и за жени.Методът се прилага при мъжки тип опадане на коса и дефлувиум при жени, предизвикан от ендогенни и екзогенни фактори – стрес,бременност, онкозаболявания и др.

Обикновено процедурите се правят всяка седмица /5-6 серийно/-тоест по 1 процедура на 7 дена, а след това поддържащо веднъж месечно или на 2 месеца – въпрос на индивидуален план

Първите видими резултати се наблюдават още до 2,3 месеца след курса на процедурите – косопада намалява още по време на процедурите, а новата коса с изключително подобрено качество се вижда до месеци.

Основното предимство на мезотерапията е, че с няколко процедури може да предотврати трансплантирането на коса.

Лечението на косопад е сложно и комплексно. Мезотерапия или плазмотерапия + прием на подходящи орални средства е един от основните планове на борба срещу косопада. Естествено, че има огромно разнообразие от причини, които да доведат до косопад. Различните дерматологични заболявания се лекуват чрез различни видове медикаменти и Мезотерапията не е универсално средство. Затова консултацията с опитен дерматолог е толкова важна

6 comments to Естетична Мезотерапия

 • Диана  says:

  Доктор Неделчева ми махна огромна пигментация под окото чрез такава мезотерапия. Не знам точно какво, но направи някаква комбинация.
  Благодаря ви ❤️

  • drnedelcheva  says:

   Напрвихме комбинация между MesoShine+ Antiox!
   Радвам се, че сте доволни от резултатите, ще съм благодарна ако ми пратите снимки на емайл или на вайбър на номер 08879909099 :)
   Поздрави !

 • Мирела Кънева  says:

  Направихме биоревитализация с Д-р Неделчева с Хиалуронов буустер преди 2 дена… Суперрррр ефект!

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за отзива, Мирела ! <3

 • Gery G.  says:

  Az imah tumni krugove po rojdenie I sled terpaiq ot 4 proceduri naisitna se povliqha. Doktorkata mi kaza, Che mojem da. Napravim oshte edin kurs I mi. Napravi golqmo namalenie – blagodarq vi za choveshkoto otnoshenie… Malkoe bolezneno, no za kratko

  • drnedelcheva  says:

   Гери, благодарим за отзива ти !
   Радваме се,че сте доволни от ефекта. Относно дискомфорта по време на процедурата – постарали сме се да го сведем до минимум.
   Поздрави от целия ни екип

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>