karbomov-250x166

Карбонов пилинг

Известен още като „Холивудски пилинг“ или „Пилинг в обедната почивка“


karbon2
karbonovkarbomov

1.Първо се започва с Консултация с Д-р Неделчева относно какво е подходящо за вашата кожа – карбонов, химичен или лазерен пилинг. Почистване на лицето и намазване със специален карбонов гел.

2. Кожата се обработва от специален ND-Yag лазер с точно определена дължина на вълната и мощност, съобразена с индивидуалността на пациента.
Пилинг ефектът се дължи на поглъщането на лазерния лъч от карбоновите частици и настъпващата им в последствие деструкция в порите.
Процедурата не е болезнена!

3. След приключване на процедурата кожата се обработва с крем. Резултатите са видими след няколко дена, като се задълбочават след седмици. Желателно е процедурата да се направи в пакет от минимум 3 процедури, през 10-20 дни за максимален резултат. Поддържащи процедури  се повторят след 4-6 седмици. Ефектите са :
Видимо намаляване на порите.
Намаляване на омазняването
Антисептичен ефект
Стимулиране на колагенезата
Подмладяване
Цялостно ОЗАРЯВАНЕ и изравняване на тена

Вижте видео на процедурата:

 

karbonov-peel

Широките пори и себумът ВЕЧЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ, благодарение на Карбоновия пилинг !
Редица международни пулбикации съобщават че чрез лечение с Nd-Yag Q-switch лазер се постига не само видимо свиване на порите ( това е единствената процедура, която доказано да влияе на размера на порите), но и сигнификантно подобрение на кожата на лицето – изглеждане на финни линии, значително намаление на себумната продукция, от там и намаление на акнеподобните образувания по лицето.
Източник: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3799029/
В посочената статия се анализира ефекта на 1064 нм лъч със и без карбонов гел ( карбоновият гел действа като „усилвател“ на действеието на лазера) 

на снимка (а) + (с) е снимана кожата на пациентката преди процедурата
на снимка (b) са снимани резултатите след 3 седмици при работа с карбонов гел
на снимка (c) са снимани резултатите след 3 седмици при работа само на лазера, без карбоновия гел

От направените изследвания е установено,че и в двата случаи размера на порите са значително намалени, дори видимо с просто око. Себумната продукция е намалена, като най-интересната част е ,че себумната продукция е много по-намалена след 12 седмици, от колкото след 3 седмици, което е показател,че КАРБОНОВИЯТ ПИЛИНГ ИМА ЕФЕКТ в дългосрочен план.

 

karbon

6 comments to Карбонов пилинг

 • JORJETA  says:

  Dushterq mi so napravi tozi piling I naisitna imashe rezultat, beshe s mnogo mazna koja I ogromni pori, no se. Mahnaha…. Super cool :)
  Pozdravi,Dr. Nedelcheva
  JORJETA, UK

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за споделеното мнение <3
   Поздрави от целия екип на Дерматологичен център „Д-р Неделчева“

 • Боби  says:

  Много ефективна процедура, но според мен си заслужава да се направи поне 3 пъти през зимата, за да се види наиситна ефектът на подмладяване, освен свиването на порите

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за споделеното мнение <3
   Нашето мнение относно тази процедура е същото, както и повечето наши пациенти вече се убедиха ,че пакетът от 3 процедури си заслужава :)
   Поздрави!

 • Виолина Пенева  says:

  Много свежа и приятна процедура ! Определено себума ми намаля :) Правила съм си тази процедура преди 2 години. Имам питане – има ли актуални промоции за тази есен :)

  • drnedelcheva  says:

   Здравейте, Виолина! Да, имаме страхотна пакетна цена, моля вижте в секция НОВИНИИ- Актуални промоции или се обадете на телефон 0887909099

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>