slide_4

Фейс лифтинг със златни конци

В тази статия ще разгледаме само златните фейслифт конци,които представляват само вид от фейслифтинг конците.

Повече информация за фейслифтинг конците ( видове, галерия с резултати) можете да видите на
ФЕЙСЛИФТИНГ конци

 

Какво представлява?

Процедура, при която се въвеждат фини златни конци под кожата. Използват се тънки (не повече от 0,1 мм) нишки от 24 карата злато и висока (999,9) проба, които са покрити с разтваряща се с времето (около 2 месеца) обвивка от полигликолова киселина. С помощта на тези нишки хирургът оформя фина мрежа, която предпазва кожата от отпускане и провисване. Нишките се въвеждат под кожата с помощта на специална игла на дълбочина 3 мм под кожата. Процедурата може да отнеме от 30 минути до 1 час, в зависимост от конкретния случай, и се провежда най-често под местна упойка.

За какво се говори
Целта на тази процедура е подмладяване. Златните нишки стимулират активния синтез на колаген и еластин – протеините, отговорни за младостта на кожата. Както е известно, с възрастта намалява производството им, което води до видими белези на стареене. В рамките на 2 до 4 седмици около имплантираните под кожата златни нишки се формира нов колагенов слой. Това води до значително повишаване тонуса на кожата, подобряване на тена й, изглаждане на бръчките, нормализиране работата на мастните жлези, изчезване на куперозата (видимата мрежа от разширени капиляри).
Резултатът е налице след месец – бръчките са заличени, кожата е по-свежа и жизнена. А след 6 месеца можете да забележите видими признаци на подмладяване, които се усилват в следващите 2 години. С времето златните нишки постепенно се фрагментират и частично се абсорбират в организма, но все пак ефектът от процедурата се запазва 8–12 години.

ВСИЧКО за Фейслифтинг конците  -Натиснете тук,за да видите галерията ни.

Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия, което е безспорно Ваше право.


Запазете час ОЩЕ ДНЕС

от 10:30 до 18 часа на

(042) 64 64 64

GSM: 0887 909 099

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>