37684657_968618169977570_2910052703402983424_n

Терапии за лице

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО – терапии

1.Почистване на лице

Самото почистване  включва няколко етапа , като в зависимост от допълниттелните процедури (кислород, маска и др) цената варира от 40 до 80 лв:  -Вапозон // -Почистване с кюрета // -Четков пилинг // -Вакуум // -Д‘Арсонвал -Йонофореза // -Маска // -Ултразвук //-Маска // -Парафин -Кислородотерапия (20 лв)

2. Безиглена мезотерапия 

 Image may contain: one or more people and text

Image may contain: 1 person

Чували ли сте за безиглената мезотерапия и за страхотния й ефект върху кожата?
Направете подарък за лицето си с новата ни терапия „Deep Skin Care“

Ако се страхувате от игли, а искате да се погрижите за кожата си в дълбочина,а не просто с кремове на повърхността, алтернативната мезотерапия е за вас.
Учените са разработили този елегантен БЕЗБОЛЕЗНЕН метод за въвеждане на „освежаващ коктейл от вещества“ в дълбоките слоеве на кожата с помощта на йонофорезата.
Видимо подобрение на еластичността на кожата
26% редукция на бръчките
Противовъзпалителен ефект (подходящо за кожа, склонна към образуване на акне)
Мощна хидратация (подобрява се кожната бариера)
Освежаване и озаряване (избелващ ефект)
Край на изморения вид
Стимулиране на колагенообразуването
Регенерация на кожата и подобряване на виталитета й
Защо тази процедура е толкова ефективна – първо е методът на работа (йонофореза), благодарение на която стимулиращите вещества достигат до дълбоките слоеве на дермата. Второ е комбинацията от вещества, с която е напоена маската – PGA Aqua essence (Poly-y-Glutamic Acid, Niacinamide-вит. В3, Ceramid – съставна част на сфинголипидите, които изграждат клетъчната мембрана, Portulaca extract, Epidermal Growth Factor
Процедурата продължава 40 минунти, на цена 50 лв.
Можете да зап

азите своя час на 0887909099 или 042646464

 

3. Луксозна 24-каратова златна терапия

 

golf

Представяме ви невероятната 24-каратова златна ТЕРАПИЯ ,която е момента е на изключителна цена :    150 лв, вместо 250 лв 
Изключително луксозна процедура, която се извършва в 8 етапа и включва няколко процедури
Работи се с истински златни частици
ГАРАНТИРАН МИГНОВЕН резултат!

Истината е, че сами по себе си златните частици не вършат кой знае какво,по простата причина, че не могат да проникнат кожата. Но когато са в комбинация с новооткрития Gamma PGA serum, който служи като абсорбент за златните частици на принципа на електрофореза, ефектът е абсолютно реален!!!
По напълно естествен начин се постига дълбоко почистване на кожата – натоварена и от мръсен въздух, и от козметика, и от слънчеви лъчи.
Допълнително този процес усилва и кръвообращението, което довежда до Anti-Age ефект. И това е само един от етапите на терапията!
В съчетание със специално разраб
отената формула на Golden Peel Mask и останалите компоненти на терапията, се постига видимо ОСВЕЖАВАНЕ и хидратация,Ексрекция на токсините, дълбок антиоксидантен ефект върху кожата, уравновесява pH на кожата (намаляване на несъвършенствата и образуването на комедони щ), стимулиране на естествения фактор на хидратация на кожата..

Процедурата продължава около 60/80 минути

 

 

2 comments to Терапии за лице

  • Диана  says:

    Златната терапия е страхотна ❤️

  • Валентина  says:

    Безиглената мезотерапия е върхът!!!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>