3d_tredlifting_2

ФЕЙСЛИФТИНГ с конци

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ за тази невероятна процедура!

                                                                        ♦БЕЗ СКАЛПЕЛ♦


2

Това е иновацията за лифтинг на лице – няма нужда да се подлагате на пълна упойка и на работа със скалпел на операционната маса!
Д-р Неделчева има няколкогодишен опит с работа с АБСОЛЮТНО всички ВИДОВЕ КОНЦИ- от обикновените мезоконци до най-сложните зъбчати и т.нар double-needle конци, вкл и „висшия пилотаж на конците“- конците на Silhouette Soft и на Aptos

Какво е предимството на тези конци – те са резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Освен че имат МИГНОВЕН лифтинг ефект, техния ефект се засилва с времето- съставките, от които са изградени,стимулират производството на собствен колаген- по този начин всеки изминал месец вие ще виждате все по-добър ефект.
Процедурата фейслифтинг с конци ПЕРФЕКТНО се съчетава с поставяне на колагеностимулиращи и хиалуронови филъри, мезотерапия, плазмотерапия и ботокс- ключови процедури за подмладяване и поддържане на външния вид !

Какви конци са подходящи за вас е СТРОГО индивидуално и задължително трябва да направите първоначална консултация с Д-р Неделчева.

При комбинация на процедури ( ботокс,филъри и други Anti-Age методи) ВИНАГИ се прави ПАКЕТНА НАМАЛЕНА цена! 
Винаги има отстъпки при комбинация на процедури!

3D Тредлифтинг с мезоконци са най-нова технология за подмладяване и пеpфектно моделиране на лицето и тялото, като само с една процедура се постига ефект на лифтинг без неприятна хирургическа намеса, без белези от скалпел, абсолютно безопасно за здравето. И с дълготраен ефект!

Чрез инжектиране на биоразградими нишки, включително и по недостъпни за други технологии места по тялото,Д-р Неделчева ще коригира овала на лицето Ви, ще премахне досадното увисване под брадичката и бузите, външните краища на веждите, корема, бедрата Ви.По естествен начин ще се отървете от бръчки и гънки по лицето си, по шията и деколтето, без да се опасявате, че организмът Ви ще отхвърли процедурата поради 100% биосъвместимост.

За не повече от 30-40 минути в опитните професионални ръце на Д-р Неделчева можете да се сдобиете с поне 10 години по-младо лице! Освен това чрез конците може да се повдига кожа на ръце, на крака, на бедра, на гърди, на дупе ….Когато въпреки грижата за тялото ви, кожата старее- лифтинг конците са вашият път към хармонично и красиво тяло 

facelift2

 Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия, което е безспорно Ваше право.
Стотици доволни пациенти от цяла България- можете да разгледате нашата галерия с част от прекрасните ни резултати.

Искате ли да се погрижите за себе си ?                                  А да премахнете 10 години ?
Тогава…..
Запазете час ОЩЕ ДНЕС
от 10:30 до 18 часа на
(042) 64 64 64
GSM: 0887 909 099

Ако искате да научите още за тези невероятни конци, можете да продължите да четете … 

Методът “Thread  lifting” е много подходящ в борбата със стареенето, отпускането на кожата и при премахването на дълбоките и повърхностни бръчки.
Какво представлява

Тази нашумяла в последните месеци в България процедура отдавана се прилага в различни страни по света. Представлява поставяне в кожата на лицето и в някои области на тялото на специални , много тънки конци, чийто уникален дизайн (някои са с гладка повъхност, при други видове много наподобява рибена кост, при трети – конусчета, които след инжектиране се разпъват и се захващат за прилежащите тъкани) изгражда нещо като скеле и принуждава околните структури да ги придържат на желанотомясто.
Резултатът е стягане в третираните области – първоначално чисто механично, а в последствие поради образуването на нови колагенови влакна около поставените конци.
                                                              Къде може да се прилага                                                 
   Методът с успех се прилага при отпускане и нарушаване на овала в средната част на лицето, при двойна брадичка, дори в областта на края на веждите и около очите. В областта на тялото с третират вътрешната част на ръцете, бедрата и корема. Подходът е винаги индивидуален, като има множество техники за въвеждане на конците посредством игли в кожата – възможна е дори работа в три равнини, като при повечето варианти не се прави предварителен разрез по кожата. При технологиите с „кукички” и „конусчета” се постига здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект, докато гладките конци само придържат тъканите и не им позволяват да провиснат. Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, пълният и ефект е след около месец и се задържа около от 12 месеца до 48месеца,в зависимост от вида на конците.
facelift facelift3ffs
2 4
fejslift
Тук е направен Facelift + Уголемяване на устни

Съществуват няколко вида конци,всеки от които има различен ефект, различно действие, различна трайност, различна сложност на поставяне.

Затова в нашия център СТРОГО държим на ИНДИВИДУАЛНИЯ ПОДХОД !

                                                Ориентировъчно основните видове конци можете да видите тук  ВИДОВЕ КОНЦИ

Напомняме ви,че Д-р Неделчева е един от малкото дерматолози в България, които са умеят „висшия пилотаж на конците“, а именно Silhouette Soft Threadlift.

Повече за обученията и мастър курсовете на Д-р Неделчева от Дубай, Португалия,Тайланд, Монако, можете да видите в нашия раздел НОВИНИ.


Най-скъпите и най-ефективни конци са конците Silhouette Soft  u APTOS

Още за видовете конци  можете да прочетете тук :   ВИДОВЕ КОНЦИ

 

facelift facelid faceli

Предимства на метода с конци:
1. Малко травматичен метод без инцизия (разрез), като входните травми от иглите бързо оздравяват без белези.
2. Пациентът не се нуждае от обща анестезия, но за максимално намаляване на болката Д-р Неделчева използва локална интрадермална упойка
3. Подходящ е за всякаква възраст. Дава добри резултати и при много отпусната кожа с дълбоки бръчки.
4. Реакцията на кожата спрямо тази техника е незначителна, без да бъде травмирана микроциркулацията.
5. Използваните конци са 100% биосъвместими с тъканите.
6.Резултатите са видими веднага след процедурата, а в продължение на 6 – 8 седмици стават все по-видими и изразени.
Тhread meso lifting (Meзолифтинг с конци) е една иновативна процедура , която се извършва с резорбируеми конци. Тези конци се внедряват и интегрират в дермалния матрикс през тънки атравматични игли. Конците се приемат добре от кожата и не предизвикват дискомфорт. Поставени по този начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и корегиране на бръчките, включително и на назолабиалните бръчки!
Процедурата е алтернатива на класическия оперативен фейслифтинг, без неговите странични ефекти, дълъг възстановителен период и висока цена. Има забележителни резултати при пациенти на възраст от 40 до 65 години с начална и напреднала птоза на тъканите на лицето и шията.

Отново казваме,че ефектът е видим веднага след процедурата, а в продължение на няколко седмици
(6-8седмици) резултатите стават все по-видими. В зависимост от трайността и реакцията на тялото трайността достига и до 4 год.
След процедурата ще имате оток,може и лек дискомфорт, което е абсолютно нормално.
Този дискомфорт преминава до няколко дена, а в продължение на месец пациентите ни съобщават „за усещане на конеца“,без никаква болка.
Важно!!! Тази процедура трябва да се извършва само от обучени, класифицирани професионалисти.

Процедурата е инвазивна и трябва да се доверите на опитни лекарски ръце, защото това е вашето здраве!
Д-р Милена Неделчева е преминала няколко международни обучения от най-опитните международни тренери в областта. Един от първите дерматолози в България, който започва да прилага тази иновативна процедура на своите пациенти. Доказателство за високия професионализъм са стотиците ни доволни пациенти
www.mnedelcheva-bg.com
Защото заслужавате най-добрата дерматологична грижа

facalifte facelift-44 facelift-342 facelift-34211 facelift2 facelift3 facelift4e facelifte3 faceliftfgg faceliftr43 facelig facelig41
Image may contain: 4 people, closeupImage may contain: one or more people, people sitting and text
Специално искаме да благодарим на всички наши пациенти (от цяла България, както и десетки пациенти от САЩ, Дубай и Европа)
Благодарим за гласуваното доверие!
Едно от най-трудните неща в днешно време е именно ДОВЕРИЕТО.
Фактът,че се връщате при нас след време и то идвайки със свои приятели, само може да oзначава,че сте доволни от нашата работа – а това ни прави толкова щастливи!
Внимателно подбирайте на кого ще се доверите.
Не случайно държим на индивидуална консултация! За процедури на такива финанси е редно да се прави пакетна цена. При някои хора е достатъчно да се използват 6-конусни, тогава защо да не ви предложим и подходящ филър или Ботокс, защо да не ви бъде обяснено какво е нужно на вашето лице, какво да се очаква и т.н :)
Който е решил да си направи такава процедура, ще отдели време и за индивидуална консултация.
Все пак става въпрос за вашето лице, вашето тяло, това е строго медицинска процедура, а не купуване на гланц за устни 

 

facelift

 

facelift1

facelift3

Относно назолабиалните бръчки…..

Мили пациентки – назолабиалните бръчки в повечето случаи се „ремонтират“ чрез лифтинг с конци (зъбчати или конусни Silhouette Soft).
 Да, назолабиалните бръчки се коригират и чрез Филъри (Хиалуронови или Ellanse), но какво е подходящо за вас и вашето лице е абсолютно преценка на вашия дерматолог.
Така както филърът може да е абсолютно подходящ за вашия проблем, така и може да е крайно недостатъчен.
Това е причината толкова да държим на личната индивидуална консултация 
Ако за едно лице филърът ще постигне желания резултат, то за друго резултатът изобщо няма да е този, който пациентът очаква.
В доста случаи дори се комбинират Филъри +конци :)
При това Д-р Неделчева ви прави и пакетни цени
liftbydrnedelcheva

ThreadLift на тяло

Лифтинг на тялото се осъществява по идентичен механизъм на лифтинга на лице.
Основни зони на работа са :
– Ръце
– Крака ( зона над коляно)
– Дупе
– Гърди
Тъй като зоната на работа е доста по-голяма от зоната на лицето, цената също е по-висока, поради факта,че се използва двойно и тройно повече количесто материал.
Може да се работи с гладки мезоконци, със зъбчати , дори със Силует Софт . По принцип конците Аптос са създадени именно за лифтиране на тяло, не толкова за лифтинг на лице.
Във видеото ще ви представим лифтинг на зоната над пателата на пациентка, постигнат чрез супер комбинация от :
+12 зъбчати Фейслифтиг конци
+40 Мезоконци

ВИДОВЕ КОНЦИ :

http://mnedelcheva-bg.com/cms/page.php/info/tredlifting-s-mezokontsi/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>