3d_tredlifting_2

ФЕЙСЛИФТИНГ с конци

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ за тази невероятна процедура!

                                                   ♦БЕЗ СКАЛПЕЛ♦


2

Това е иновацията за лифтинг на лице – няма нужда да се подлагате на пълна упойка и на работа със скалпел на операционната маса!
Д-р Неделчева има няколкогодишен опит с работа с АБСОЛЮТНО всички ВИДОВЕ КОНЦИ- от обикновените мезоконци до най-сложните зъбчати и т.нар double-needle конци, вкл и „висшия пилотаж на конците“- конците на Silhouette Soft и на Aptos

Какво е предимството на тези конци – те са резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Освен че имат МИГНОВЕН лифтинг ефект, техния ефект се засилва с времето- съставките, от които са изградени,стимулират производството на собствен колаген- по този начин всеки изминал месец вие ще виждате все по-добър ефект.
Процедурата фейслифтинг с конци ПЕРФЕКТНО се съчетава с поставяне на колагеностимулиращи и хиалуронови филъри, мезотерапия, плазмотерапия и ботокс- ключови процедури за подмладяване и поддържане на външния вид !

Какви конци са подходящи за вас е СТРОГО индивидуално и задължително трябва да направите първоначална консултация с Д-р Неделчева.

При комбинация на процедури ( ботокс,филъри и други Anti-Age методи) ВИНАГИ се прави ПАКЕТНА НАМАЛЕНА цена! 
Винаги има отстъпки при комбинация на процедури!

3D Тредлифтинг с мезоконци са най-нова технология за подмладяване и пеpфектно моделиране на лицето и тялото, като само с една процедура се постига ефект на лифтинг без неприятна хирургическа намеса, без белези от скалпел, абсолютно безопасно за здравето. И с дълготраен ефект!

Чрез инжектиране на биоразградими нишки, включително и по недостъпни за други технологии места по тялото,Д-р Неделчева ще коригира овала на лицето Ви, ще премахне досадното увисване под брадичката и бузите, външните краища на веждите, корема, бедрата Ви.По естествен начин ще се отървете от бръчки и гънки по лицето си, по шията и деколтето, без да се опасявате, че организмът Ви ще отхвърли процедурата поради 100% биосъвместимост.

За не повече от 30-40 минути в опитните професионални ръце на Д-р Неделчева можете да се сдобиете с поне 10 години по-младо лице! Освен това чрез конците може да се повдига кожа на ръце, на крака, на бедра, на гърди, на дупе ….Когато въпреки грижата за тялото ви, кожата старее- лифтинг конците са вашият път към хармонично и красиво тяло 

facelift2


Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм
на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия,

което е безспорно Ваше право. 

Стотици доволни пациенти от цяла България-
можете да разгледате нашата галерия с част
от прекрасните ни резултати.

Ако искате да научите още за тези невероятни конци, можете да продължите да четете … 

Методът “Thread  lifting” е много подходящ в борбата със стареенето, отпускането на кожата и при премахването на дълбоките и повърхностни бръчки.
Какво представлява

Тази нашумяла в последните месеци в България процедура отдавана се прилага в различни страни по света. Представлява поставяне в кожата на лицето и в някои области на тялото на специални , много тънки конци, чийто уникален дизайн (някои са с гладка повъхност, при други видове много наподобява рибена кост, при трети – конусчета, които след инжектиране се разпъват и се захващат за прилежащите тъкани) изгражда нещо като скеле и принуждава околните структури да ги придържат на желанотомясто.
Резултатът е стягане в третираните области – първоначално чисто механично, а в последствие поради образуването на нови колагенови влакна около поставените конци.
Къде може да се прилага 
   Методът с успех се прилага при отпускане и нарушаване на овала в средната част на лицето, при двойна брадичка, дори в областта на края на веждите и около очите. В областта на тялото с третират вътрешната част на ръцете, бедрата и корема. Подходът е винаги индивидуален, като има множество техники за въвеждане на конците посредством игли в кожата – възможна е дори работа в три равнини, като при повечето варианти не се прави предварителен разрез по кожата. При технологиите с „кукички” и „конусчета” се постига здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект, докато гладките конци само придържат тъканите и не им позволяват да провиснат. Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, пълният и ефект е след около месец и се задържа около от 12 месеца до 48месеца,в зависимост от вида на конците.
facelift facelift3ffs
2 4
fejslift
Тук е направен Facelift + Уголемяване на устни

Съществуват няколко вида конци,всеки от които има различен ефект, различно действие, различна трайност, различна сложност на поставяне.

Затова в нашия център СТРОГО държим на ИНДИВИДУАЛНИЯ ПОДХОД !

                                                Ориентировъчно основните видове конци можете да видите тук  ВИДОВЕ КОНЦИ

Напомняме ви,че Д-р Неделчева е един от малкото дерматолози в България, които са умеят „висшия пилотаж на конците“, а именно Silhouette Soft Threadlift.

Повече за обученията и мастър курсовете на Д-р Неделчева от Дубай, Португалия,Тайланд, Монако, можете да видите в нашия раздел НОВИНИ.


Най-скъпите и най-ефективни конци са конците Silhouette Soft  u APTOS

Още за видовете конци  можете да прочетете тук :   ВИДОВЕ КОНЦИ

 

 

facelift facelid facelilifting-kontsi-aptosobratna-vrazkaobratna-vrazka2

Фейслифтинг с конци дрнеделчева

Предимства на метода с конци:
1. Малко травматичен метод без инцизия (разрез), като входните травми от иглите бързо оздравяват без белези.
2. Пациентът не се нуждае от обща анестезия, но за максимално намаляване на болката Д-р Неделчева използва локална интрадермална упойка
3. Подходящ е за всякаква възраст. Дава добри резултати и при много отпусната кожа с дълбоки бръчки.
4. Реакцията на кожата спрямо тази техника е незначителна, без да бъде травмирана микроциркулацията.
5. Използваните конци са 100% биосъвместими с тъканите.
6.Резултатите са видими веднага след процедурата, а в продължение на 6 – 8 седмици стават все по-видими и изразени.

Тhread meso lifting (Meзолифтинг с конци) е една иновативна процедура , която се извършва с резорбируеми конци. Тези конци се внедряват и интегрират в дермалния матрикс през тънки атравматични игли. Конците се приемат добре от кожата и не предизвикват дискомфорт. Поставени по този начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и корегиране на бръчките, включително и на назолабиалните бръчки!
Процедурата е алтернатива на класическия оперативен фейслифтинг, без неговите странични ефекти, дълъг възстановителен период и висока цена. Има забележителни резултати при пациенти на възраст от 40 до 65 години с начална и напреднала птоза на тъканите на лицето и шията.

Отново казваме,че ефектът е видим веднага след процедурата, а в продължение на няколко седмици
(6-8седмици) резултатите стават все по-видими. В зависимост от трайността и реакцията на тялото трайността достига и до 4 год.
След процедурата ще имате оток,може и лек дискомфорт, което е абсолютно нормално.
Този дискомфорт преминава до няколко дена, а в продължение на месец пациентите ни съобщават „за усещане на конеца“,
без никаква болка.

Важно!!! Тази процедура трябва да се извършва само от обучени, класифицирани професионалисти.

Процедурата е инвазивна и трябва да се доверите на опитни лекарски ръце, защото това е вашето здраве!

 Д-р Милена Неделчева е преминала няколко международни обучения от най-опитните международни тренери в областта. Един от първите дерматолози в България, който започва да прилага тази иновативна процедура на своите пациенти. Доказателство за високия професионализъм са стотиците ни доволни пациенти

facalifte facelift-44 facelift-342 facelift-34211 facelift2 facelift3 facelift4e facelifte3 faceliftfgg faceliftr43 facelig facelig4f1
facelift331
 

facelift

facelift1

facelift3дрнеделчева

Относно назолабиалните бръчки…..

Мили пациентки – назолабиалните бръчки в повечето случаи се „ремонтират“ чрез лифтинг с конци (зъбчати или конусни Silhouette Soft).
 Да, назолабиалните бръчки се коригират и чрез Филъри (Хиалуронови или Ellanse), но какво е подходящо за вас и вашето лице е абсолютно преценка на вашия дерматолог.
Така както филърът може да е абсолютно подходящ за вашия проблем, така и може да е крайно недостатъчен.
Това е причината толкова да държим на личната индивидуална консултация 
Ако за едно лице филърът ще постигне желания резултат, то за друго резултатът изобщо няма да е този, който пациентът очаква.

В доста случаи дори се комбинират Филъри +конци :)
При това Д-р Неделчева ви прави и пакетни цени
liftbydrnedelcheva

ThreadLift на тяло

Лифтинг на тялото се осъществява по идентичен механизъм на лифтинга на лице.

Основни зони на работа са :
– Ръце
– Крака ( зона над коляно)
– Дупе
– Гърди
Тъй като зоната на работа е доста по-голяма от зоната на лицето, цената също е по-висока, поради факта,че се използва двойно и тройно повече количесто материал.
Може да се работи с гладки мезоконци, със зъбчати , дори със Силует Софт . По принцип конците Аптос са създадени именно за лифтиране на тяло, не толкова за лифтинг на лице.

Във видеото ще ви представим лифтинг на зоната над пателата на пациентка, постигнат чрез супер комбинация от :

+12 зъбчати Фейслифтиг конци

+40 Мезоконци

 

–-Лифтинг на дупе чрез комбинация от линейни и зъбчати конци:

dupe

ТРЕДЛИФТ на увиснала кожа на корем (лифтиране на кожа чрез конци)

 

ВИДОВЕ КОНЦИ :

http://mnedelcheva-bg.com/cms/page.php/info/tredlifting-s-mezokontsi/

17 comments to ФЕЙСЛИФТИНГ с конци

 • Марлена Ст.  says:

  Прекрасна процедура, наиситна има лифтинг ефект, особено за хора като мен, които изпитват ужас от пълните упойки и хирургични зали…. В кабинета на докторката всичко е толкова приятно, нямаш усещане за напрежение, болка изпитваш само за 2 мин, докато ти слага упойката, след като не усещаш нищо…. Прекрасна Д-р Неделчева ❤️❤️❤️❤️

  • Magdalena  says:

   Dovolna li site ot lifting efekta??
   Kakva beshe cenata?

   • drnedelcheva  says:

    Благодарим ти, Марлена! Малко късно виждаме коментара ни, но той е важен за нас.
    Магдалена, отговорили сме ви на емайла,който сте посочили. Отново казваме,че цената на 1 конец започва от 150 до 1000 лв, като при комбинация пакетната цена е с до 40% отстъпка. Колкото по-добра комбинация между различните конци се направи (армировка на лицето), толкова резултатите са по-добри, затова си позволяваме такава отстъпка в пакетната цена.

 • Кети Иларионова  says:

  Сестрата при докторката ме помоли да коментирам – и аз ще го направя.
  Живеем във време, в което хората търся информация онлайн… А аз съм изключително доволна, така че ви гласувам 10 звезди!
  Докторката е прецизна и внимателна, работи с лекота, процедурата не боли, е само докато се сложи упойка…. Малко приличаш на котешка глава заради отока, но до 12 дена при мен всичко се нагласи.
  Предполагам ефектът не е като при хирургчния фейслифтинг, но докторката ми каза, че тази процедура чрез конци, може само да отложи момента на хирургията с поне 10,15 години – честно да ви кажа това ме устройва перфектно!

  Много съм доволна,ваша Кети.

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за отзива <3

 • Mitko  says:

  Super siii doktorke!!!!!

 • Маги  says:

  Страхотна процедура! И не боли! След това имаше известен дискмофрот, но си заслужава :)

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за обратната връзка, Маги.

  • Todorka  says:

   I kakvo, na 20 godini li stanahte, a?

 • Petq Dimova Petrova  says:

  Obicam te doktorke! Ti se grijish za moqta krasota tolkowa godini podred. Vsichko,koeto si mi preporuchala i si me posuvetvala e bilo na 100% vqrno i efektiwno.

  • drnedelcheva  says:

   Благодарим за дългогодишното доверие, Петя !

 • Samsung  says:

  Ужасно беше първите дни. Адски страннно, наистина . Дискомфортът продължи месец и нещо. Да, реално има лифтинг резултат и наистина след време реултатът става още по-хубав, но имаше си дискомфорт. Но красотата изисква жертви, нали така :)

  • drnedelcheva  says:

   Абсолютно е така – Красотата изисква жертви! Благодарим за коментари ви <3

   • alexandrapavlova@gmail.com  says:

    Първият път, когато дойдох за конци при Д-р Неделчева, преди 3 години, тя ме върна и ми каза, че още ми е рано. Тази й коректност в тази толкова комерсиализирана специалност на медицинска естетика ужасно много ме впечатли. Толкова е рядко в днешно време! И ето, че преди месец, след 3 години, за жалост вече кожата ми беше готова за конци. Самата процедура не е особено болезнена, реално се усеща само упойката и след това не се усеща нищо. Следващите дни обаче бяха доста некомфортни – имах оток, бях крива, имах и синки и ми опъваха, което доста ме обезпокои. При посещание при Д-р Неделчева, тя ми обясни, че това е нормално и много ме успокои. И днес бях на контролен преглед! Чувствам се абсолютно добре, никаква болка, лицето ми е симетрично и виждам невероятните резултати. Пратила съм ви снимки и на емайл! Благодаря ви сърдечно. Относно тези, които се интересуват, препоръчвам ви Д-р Неделчева! Но имайте предвид дискомфорта, който трае около седмица, може и повече. Залсужава си. Като човек, който беше адски притеснен, просто ви го казвам като съвет – заслужава си, но се подгответе, правите нещо изключително ефективно и резултатно. Сърдечни поздрави от А. ПАВЛОВАА.

 • Teodora Sabeva  says:

  Zdraveite, imam interes ot procedura s koncite, na lice, no trjabva I Cena da znam. Bihte li mi izpratili cenova lista. Blagodarq

  • drnedelcheva  says:

   Здравейте, Теодора ! Моля пишете ни на страница във фейсбук “ Дерматологичен център Д-р Неделчева“ или се обадете на телефон -0887909099 за да ви дадем ОРИЕНТИРОВЪЧНА ИНФОРМАЦИЯ .

 • Todorka  says:

  Stiga s tiq.manii.za.podmladqvane!!!! Priemte si starostta

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>