oformyane-na-bradichka

ФИЛЪРИ – бръчки,скули,нос, брадичка

Филърите са продукти, които могат да създават обем, запълват вдлъбнатини и бръчки по кожата. Наименованието им идва от англ. Fill – пълня.

fillerФилърите в естетичната медицина са предназначени основно за запълване на бръчки. Това обаче не е единствената им цел. Филърите са широко използвани в контуриране на лицето и за отстраняване на различни грапавини по кожата, включително атрофични белези. 
Основната задача на филърите е да дадат обем, където той не е достатъчен.
С тази задача се справят отлично и затова се използват за следните цели:
Корекция на назолабиалните бръчки
Увеличаване обема и корекция формата на устните
Контурна пластика на лице (корекция на формата на брадичката, овала на лицето, скулите и контура на бузите)
Неоперативна ринопластика (корекция на формата на носа)
Изглаждане на бръчки около очите
Отстраняването на белези по лицето и тялото

 

Има различни видове филъри за попълване на бръчки, като с всеки един от тях може да се постигне различен ефект. Разликите се основават на различния състав,различна хомогенност,различно стимулиране и въздействие върху организма. Един продукт може да съдържа калций като допълнителна съставка,което коренно променя приложението му. Друг да се резорбира по-бързо, а трети може да бъде по-гъст или да бъде по-лесен за моделиране.  Филърите за уголемяване устни се различават от филърите за попълване на бръчки, оформяне на скули.Изводът е,че съществува огромно разнообразие от филъри на пазара – всеки със своите предимства и недостатъци. Благодарение на своя опит, Д-р Неделчева е успяла да отсее с кои продукти е най-добре да се работи и е успяла до достигне до истината,че колкото по-качествен е даден филър, толкова по-дълготраен и ефективен е и толкова цената е по-висока.
. Винаги избирайте доказан професионалист – защото за постигането на  желаните резултати, трябва да се избере както продукт, който най-добре ще отговори на Вашите нужди за обем и дълготрайност ,така и способност и умения на лекаря за работа на продукта в зависимост от индивидуалните характеристики на лицето. За по-добър и дълготраен резултат, филърите могат да се съчетаят с ЛИФТИНГ с КОНЦИ,лазерни процедури за подмалдяване,Ултразвуково подмладяване HIFU, мезотерапия, ботокс .
Какво са лифтинг конците, можете да прочетете тук: КОНЦИ
В зависимост от зоните, които се третират, могат да се правят и комбинации от различни филъри и продукти.

→Къде най-често се прилагат?

photogrid_1495456332483

Основно попълващи филъри се използват за линиите около устата, познати още като „назолабиални гънки“ или „назолабиални бръчки“. Тези бръчки стават все по-видими с напредването на възрастта и отпускането на кожата на долната част на лицето. Мастната тъкан в бузите също увисва, което придава на лицето един уморен и тъжен вид.
Други фактори, които могат да са причина за състоянието, са загуба на колаген и еластин, промени в теглото, тютюнопушене, излагане на слънчева светлина, както и генетичната предразположеност. Има различни начини и продукти за коригиране на назолабиалните бръчки.Процедурата се извършва след предварително поставен локален анестетик, което прави дискомфорта по време на манипулацията минимален.
В доста от случаите на назолабиални бръчки по-добър ефект би се постигнал с КОНЦИ,вместо с филър.
Какво е подходящо- е въпрос на лична консултация с Д-р Неделчева/

facelift3

 

(Ефект,постигнат чрез лифтинг конци – корекция на назолабиални бръчки)

→Колко процедури са необходими?

Тъй като това са мерки за индивидуална терапия, цените и броя на процедурите могат да бъдат определени само след проведена консултация, след която ще бъде избран най-подходящият метод за коригиране и детайлно разяснение как да се грижите за кожата си след манипулацията, за да се задържи ефекта максимално дълго


 

Оформяне на СКУЛИ, брадичка и челюст чрез филър

Този вид процедури всъщност са изключително популярни. Чрез добавяне на обем в определни зони се постигат страхотни резултати в сънхронизирането на лицевите пропорции.
Филърите, с които се работят тези зони, трябва да са от категорията на т.нар твърди филъри (плътни).
На пазара има голямо разнообразие от продукти, а в своята дългогодишна практика Д-р Неделчева е работила с почти всички видове марки филъри, като в момента любими нейни продукти са Pluryal Deep, Perfectcha Deep, Perfectha subskin, Teosyal.
Особеност при тези процедури е,че обикновено е необходимо по-голямо количество продукт – например за оформяне на скули са необходими между 1 и 3 ампули ( по 1 мл) в зависимост от индивидуалните особености на лицето.
Оформяне на брадичка ( между 1 и 2 ампули)- отново в зависмост от индивидуалните особености и търсене на определен ефект и резултат.
Дори не подозирате колко много от популярните личности около нас са се възползвали от възможността за оптическа корекция на лицевите контури чрез филъри :)

 

 

oformyane-litse-drnedelcheva
49029658_1075314615974591_5219494925275496448_n
skuli bradichka

 

51054689_1093274724178580_7316385739724292096_n

Изключително хитова процедура е оформянето на брадичка, скули и челюст чрез филър ❤️
На снимката сме ви показали една прекрасна дама, с прекрасни черти на лицето, които бяха „рамкирани“ чрез 3 ампули колагеностимулиращ филър Ellanse.
Красотата се крие в малките детайли“

Оформянето на скулите, брадичката и челюста са възможни чрез Хиалуронови Филъри (с по-голяма плътност) и чрез колагеностимулиращи Филъри.
Минусът на хиалуроновите Филъри при склуптуриране на лице е, че не са особено трайни. Затова горещо ви препоръчваме колагеностимулиращи Филъри – те са по-скъпи, но погледнато в перспектива са изключително по-трайни и резултатни… Естествено ако дерматологът ви може да работи с този вид Филъри, защото те са изключително специфични :)
И най-важното от всичко е кой ще е вашият оператор, защото изкуството и красотата се създават от ръката на лекаря.
❤️Опитът е нещото, което определя какъв вид продукт е подходящ за индивидуалното лице.
 Скулите, челюстта и брадичката са големи зони и за да има резултат, трябва да се работи с подходящи количества – 3 или 4 ампули, при което Д-р Неделчева автоматично ви прави пакетна цена 
Час можете да запазите на 0887909099 или чрез лично съобщение на нашата фейсбук страница

oformyane-na-bradichka

смеСкули чрез конци и филъри

работили с няколко конеца от всяка страна + колагеностимулиращ филър за резултати с трайност до 3 години !!! )

ofromyane-chelyust-bradichka-suli

брадичка от доктор неделчевабрадичка доктро неделчева

 

 

 

Корекция на нос

Когато става въпрос за корекция на нос, не бива да очаквате резултат, какъвто се постига с оперативната ринопластика. Когато обемът е твърде голям, то той трябва да се премахне, а това е възможно само с хирургична операция. Чрез филър обаче е възможна корекция на оптическите линии на носа – изравняване, запълване. Това е метод за оптическа корекция на дребни недостатъци – гърбици, неравности, хлътвания… Корекция на оптическите линии.
Сами виждате ефекта на снимката – НЯМА ГЪРБИЦА!
nos       51165987_1101820426657343_596594571144593408_n


 

Корекция на „старчески ръце“ чрез филър:

Старчески ръце? – Вече НЕ!
На снимката е посочен ефектът преди и след прилагане на Ellanse:)
15873562_658481260991264_6418987477432071638_n                                        –„Какво е Ellanse?“                                        
elanse
НЕХиалуроновият филър ELLANSE
Трайност във времето!
Качество на продукта!
Съставен от поликапролактон, този филър е еквивалент на „течен“ конец 
В своята дългогодишна практика, Д-р Неделчева е имала възможност да изпробва абсолютно всички продукти на пазара… Доказано в годините и от личен опит е, че за склупториране на лице над 40 години Хиалуроновите Филъри се разграждат изключително по-бързо от организма… Докато филърите Ellanse се задържат в организма минимум 2 години до 4 години…
Ефектът се вижда веднага след, а до два месеца при започване на процесите на колагеносинтезиране резултатите стават още по-добри
Колагеностимулиращият филър ELLANSÉ / Елансе / е съвременна концепция за биостимулация и попълване на кожни дефекти, отлична комбинация между филър и биостимулатор. Колагенът е един от основните натурални структурни компоненти, отговорен за еластичността, стегнатостта и свежестта на кожата. С годините тя губи собствен колаген и това предизвиква отпуснатост, деформация на лицевия контур и образуване на бръчки. Успешен начин за възвръщане на младия вид на кожата е да се стимулира производството на колаген, който уплътнява и реструктурира тъканите, това всъщност постига Елансе.
Какви са уникалните предимства на ELLANSÉ / Елансе / ?
Чрез една единствена инжекция ELLANSÉ се осигурява дълготраен ефект;
Гъвкави нива на действие в зависимост от нуждите на пациента;
Напълно резорбируем продукт с контролиран резултат и висок профил на безопасност.
Трайността на Елансе е между 2 и 4 години в зависимост от това коя от разновидностите на продуктите ще бъде използвана.
За работата с този вид филър се ИЗИСКВА СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ И МНОГО БОГАТА ПРАКТИКА.
Поставянето на този вид филър е въпрос на изключително прецизна работа, подготовка… Именно поради спецификата на работа с този вид продукт, единици лекари в България работят с него :)
*Ellanse е мек, резорбируем гел, съставен от гладки поликапролактонови микросфери /поликапролактон се използва в резорбируемите хирургични конци, в козметиката за лице, ортопедични и други медицински продукти/.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>