09
ное.
0

ФИЛЪРИ – бръчки,скули,нос

Филърите са продукти, които могат да създават обем, запълват вдлъбнатини и бръчки по кожата. Наименованието им идва от англ. Fill – пълня.

fillerФилърите в естетичната медицина са предназначени основно за запълване на бръчки. Това обаче не е единствената им цел. Филърите са широко използвани в контуриране на лицето и за отстраняване на различни грапавини по кожата, включително атрофични белези. 
Основната задача на филърите е да дадат обем, където той не е достатъчен.
С тази задача се справят отлично и затова се използват за следните цели:
Корекция на назолабиалните бръчки
Увеличаване обема и корекция формата на устните
Контурна пластика на лице (корекция на формата на брадичката, овала на лицето, скулите и контура на бузите)
Неоперативна ринопластика (корекция на формата на носа)
Изглаждане на бръчки около очите
Отстраняването на белези по лицето и тялото

 

Има различни видове филъри за попълване на бръчки, като с всеки един от тях може да се постигне различен ефект. Разликите се основават на различния състав,различна хомогенност,различно стимулиране и въздействие върху организма. Един продукт може да съдържа калций като допълнителна съставка,което коренно променя приложението му. Друг да се резорбира по-бързо, а трети може да бъде по-гъст или да бъде по-лесен за моделиране.  Филърите за уголемяване устни се различават от филърите за попълване на бръчки, оформяне на скули.Изводът е,че съществува огромно разнообразие от филъри на пазара – всеки със своите предимства и недостатъци. Благодарение на своя опит, Д-р Неделчева е успяла да отсее с кои продукти е най-добре да се работи и е успяла до достигне до истината,че колкото по-качествен е даден филър, толкова по-дълготраен и ефективен е и толкова цената е по-висока.
. Винаги избирайте доказан професионалист – защото за постигането на  желаните резултати, трябва да се избере както продукт, който най-добре ще отговори на Вашите нужди за обем и дълготрайност ,така и способност и умения на лекаря за работа на продукта в зависимост от индивидуалните характеристики на лицето. За по-добър и дълготраен резултат, филърите могат да се съчетаят с ЛИФТИНГ с КОНЦИ,лазерни процедури за подмалдяване,Ултразвуково подмладяване HIFU, мезотерапия, ботокс .
Какво са лифтинг конците, можете да прочетете тук: КОНЦИ
В зависимост от зоните, които се третират, могат да се правят и комбинации от различни филъри и продукти.

→Къде най-често се прилагат?

photogrid_1495456332483

Основно попълващи филъри се използват за линиите около устата, познати още като „назолабиални гънки“ или „назолабиални бръчки“. Тези бръчки стават все по-видими с напредването на възрастта и отпускането на кожата на долната част на лицето. Мастната тъкан в бузите също увисва, което придава на лицето един уморен и тъжен вид.
Други фактори, които могат да са причина за състоянието, са загуба на колаген и еластин, промени в теглото, тютюнопушене, излагане на слънчева светлина, както и генетичната предразположеност. Има различни начини и продукти за коригиране на назолабиалните бръчки.Процедурата се извършва след предварително поставен локален анестетик, което прави дискомфорта по време на манипулацията минимален.
В доста от случаите на назолабиални бръчки по-добър ефект би се постигнал с КОНЦИ,вместо с филър.
Какво е подходящо- е въпрос на лична консултация с Д-р Неделчева/

facelift3

 

(Ефект,постигнат чрез лифтинг конци – корекция на назолабиални бръчки)

→Колко процедури са необходими?

Тъй като това са мерки за индивидуална терапия, цените и броя на процедурите могат да бъдат определени само след проведена консултация, след която ще бъде избран най-подходящият метод за коригиране и детайлно разяснение как да се грижите за кожата си след манипулацията, за да се задържи ефекта максимално дълго


 

Оформяне на СКУЛИ, брадичка и челюст чрез филър

Този вид процедури всъщност са изключително популярни. Чрез добавяне на обем в определни зони се постигат страхотни резултати в сънхронизирането на лицевите пропорции.
Филърите, с които се работят тези зони, трябва да са от категорията на т.нар твърди филъри (плътни).
На пазара има голямо разнообразие от продукти, а в своята дългогодишна практика Д-р Неделчева е работила с почти всички видове марки филъри, като в момента любими нейни продукти са Pluryal Deep, Perfectcha Deep, Perfectha subskin, Teosyal.
Особеност при тези процедури е,че обикновено е необходимо по-голямо количество продукт – например за оформяне на скули са необходими между 1 и 3 ампули ( по 1 мл) в зависимост от индивидуалните особености на лицето.
Оформяне на брадичка ( между 1 и 2 ампули)- отново в зависмост от индивидуалните особености и търсене на определен ефект и резултат.
Дори не подозирате колко много от популярните личности около нас са се възползвали от възможността за оптическа корекция на лицевите контури чрез филъри :)

 

 


49029658_1075314615974591_5219494925275496448_n
skuli bradichka

 

51054689_1093274724178580_7316385739724292096_n

Изключително хитова процедура е оформянето на брадичка, скули и челюст чрез филър ❤️
На снимката сме ви показали една прекрасна дама, с прекрасни черти на лицето, които бяха „рамкирани“ чрез 3 ампули колагеностимулиращ филър Ellanse.
Красотата се крие в малките детайли“

Оформянето на скулите, брадичката и челюста са възможни чрез Хиалуронови Филъри (с по-голяма плътност) и чрез колагеностимулиращи Филъри.
Минусът на хиалуроновите Филъри при склуптуриране на лице е, че не са особено трайни. Затова горещо ви препоръчваме колагеностимулиращи Филъри – те са по-скъпи, но погледнато в перспектива са изключително по-трайни и резултатни… Естествено ако дерматологът ви може да работи с този вид Филъри, защото те са изключително специфични :)
И най-важното от всичко е кой ще е вашият оператор, защото изкуството и красотата се създават от ръката на лекаря.
❤️Опитът е нещото, което определя какъв вид продукт е подходящ за индивидуалното лице.
 Скулите, челюстта и брадичката са големи зони и за да има резултат, трябва да се работи с подходящи количества – 3 или 4 ампули, при което Д-р Неделчева автоматично ви прави пакетна цена 
 Час можете да запазите на 0887909099 или чрез лично съобщение на нашата фейсбук страница

 

Корекция на нос

Когато става въпрос за корекция на нос, не бива да очаквате резултат, какъвто се постига с оперативната ринопластика. Когато обемът е твърде голям, то той трябва да се премахне, а това е възможно само с хирургична операция. Чрез филър обаче е възможна корекция на оптическите линии на носа – изравняване, запълване. Това е метод за оптическа корекция на дребни недостатъци – гърбици, неравности, хлътвания… Корекция на оптическите линии.
Сами виждате ефекта на снимката – НЯМА ГЪРБИЦА!
nos       51165987_1101820426657343_596594571144593408_n


 

Корекция на „старчески ръце“ чрез филър:

Старчески ръце? – Вече НЕ!
На снимката е посочен ефектът преди и след прилагане на Ellanse:)
15873562_658481260991264_6418987477432071638_n–„Какво е Ellanse?“
*Ellanse е мек, резорбируем гел, съставен от гладки поликапролактонови микросфери /поликапролактон се използва в резорбируемите хирургични конци, в козметиката за лице, ортопедични и други медицински продукти/.
Това е дермален филър!!!!
*Ellansé е дермален филър, който постига моментален обем и корекция. В същото време той използва естествената реакция на организма да капсулира микросферите и да генерира производството на висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и допълнителна естествена стабилност.
*Ellansé е не животински и не бактериален, клинично доказан и антиалергичен продукт. Той е нетоксичен, биосъвместим и биорезорбируем продукт. Неговият състав е одобрен от FDA /Американската Асоциация за контрол храни и медицински продукти/.
*Ellansé осигурява оптимална сигурност, трайност и ефикасност.
*Ellansé е разработен от AQTIS Medicalтм, чрез нова технология, която дава възможност за добро разпределение, пълна биорезорбция на продукта след изтичане на действието му.
*Ellansé е първият дермален филър с избирателна трайност между 1 и 4 години.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>