co2fraxelpeelbydrned

Fraxel Laser CO2

Иновацията – Фраксел лазер CO 
Кажете „Сбогом“ на белезите, пигментациите и бръчките!

Този иновативен лазер премахва акне,белези от акне, петна от слънчево изгаряне, старчески петна, лунички, лоша пигментация, родилни петна, оперативни белези и белези от варицела, стрии, бръчки(лазерно подмладяване). Възстановява кожата след наранявания, охлузвания и има подмладяващ ефект.

фраксел лазер

 

so2frakselpiling5

⇒ Какъв е ефектът му?
Първо той действа върху повърхностния слой на кожата , като има силен пилинг ефект .
Второ, в зависимост от зададените параметри, достига до по-дълбоките дермални слоеве, където стимулира фибробластите за производство на нови колагенови влакна. (Именно заради това действие,той има изключителен ефект върху възстановяването на кожните дефекти -белези- и на регенерирането на кожата -подмладяване.
♦ Отстраняване на хипер и хипотрофични белези след травми и операции.
♦ Отстраняване на стрии – хормонални, след бременност или загуба на тегло.
♦ Възстановяване на гладката кожа при белези от акне, разширени пори или други сериозни дефекти по релефа на кожата.
♦ Премахване на дълбоки и фини бръчки, включително и в периорбитална зона – фракселно лезерно подмладяване.
♦ Премахване на хиперпигментации.

⇒Какво да знаем за процедурата?
След индивидуална консултация с Д-р Неделчева, която след като ви прегледа и анализира вашия кожен проблем, ще прецени и ще ви обясни какво е най-подходящо за вас, както и какво да очаквате.
Първото,което ще уточните, е кой вид пилинг е подходящ за вас – има химичен, карбонов и лазерен пилинг, всеки от тях има своите предимства и определени кожни проблеми, при които дават най-добър ефект. Става ли въпрос за белези и пигментации, безспорно фракселният пилинг е вашето решение. Второто нещо,което ще уточните, е каква ще е тежестта на пилинга, тоест с каква мощност ще работи, какъв ефект ще се търси . Има лек фракселен пилинг – при леки, плитки белези,локализирани на единични зони(тук обикновено има тридневен период за възстановяване на кожата). Има и тежък фракселен пилинг- той е доста „по-драматичен“, тъй като се използва много по-голяма мощност(периодът на възстановяване е поне 10 дена).

⊗!!! Преди процедурата не трябва да имате тен, не трябва да сте ходили на солариум минимум месец преди процедурата !

Нормална реакция на кожата (при фракционна терапия с фраксел-лазер):
• Зачервяване и усещане за изгаряне (като слънчево) до 30-60 минути след лечението.
(зачервяването на шията е много по-продължително– може да продължи до 1 – 2 дни)
• 36-72 часа по-късно, на повърхността се оформят малки корички (люспи).
• Коричките започват да падат от 4 ден до 10 ден (леко остатъчно белене, което позволява носенето на макиаж)
!!! В никакъв случай НЕ ЧОПЛЕТЕ тези корички !!! Оставете кожата си да регенерира, за да имате максимален резултат
• Можете да ползвате грим след около 24 часа след лечението.
• Изключително важно е да хидратирате кожата си и да използвате регенериращи кремове за по-бързо възстановяване.
(всичко ще ви бъде обяснено лично от Д-р Неделчева, освен това тя ще си осигури специален КРЕМ, лично приготвен по специална формула от нея, за максимална хидратация и възстановяване.

  Избягвайте излагане на слънце или солариум поне 12 седмици след лечението. При излагане на слънце през следващите 6 месеца трябва да се използва лосион с фактор на слънчева защита ( поне SPF 20), за да се избегне повишена пигментация в третираната област.

• След падането на коричките в продължение на няколко седмици (4/6 седмици) кожата ви може да бъде розовеникава, доста стегната и гладка. Крайният резултат проличава едва след 2 до 6 месеца ! И това е НАПЪЛНО НОРМАЛНО, тъй като идеята е стимулиране на тялото само да създаде колаген, с който да запълни дефекта на кожата ( белега ),за което е нужно време.

⇒Какви са възможните странични ефекти?
Макар и много рядко, възможна е появата както на хиперпигментация (потъмняване), така и на хипопигментация (просветляване). И двете състояния са тясно свързани с типа на кожата – рискът при по-тъмна кожа е по-висок. Ползвайте винаги фотозащита. Временни или хронични инфекции могат да забавят заздравяването на раните, които на свой ред могат да увеличат риска от белези, продължително зачервяване и нарушения в пигментацията – диспигментация. Ако има нещо,което ви притеснява , задължително се свържете с Д-р Неделчева и нашия екип. Както казахме, при правилна грижа, тези странични ефекти са изключителна рядкост, но и те могат да бъдат повлияни чрез подходящи кремове, мезотерапия, плазмотерапия.

tso2-fraksel-lazer

Това са белези на възраст почти 40 години ! Резулатати са изключително добри, виждат се загладени ръбове на белезите, синтез на нов колаген в основата , цялата кожа е озарена

Това са белези на възраст почти 40 години ! Резулатати са изключително добри, виждат се загладени ръбове на белезите, синтез на нов колаген в основата , цялата кожа е озарена

 co2-dsaco2co2-1 co2-3s co2-34 co2-dd  co2-3 co2-g

 

photogrid_1544524812666 photogrid_1542873377702

⇒Как действа? 

Именно в механизма на действието му се крие причината на огромния терапевтичен ефект.
Енергията на лазерния лъч се конвертира от процесор, като се разбива на многочислени микроколонки. Попадайки в кожата по този начини енергията на лъча има аблативен ефект без опасност от термично увреждане. В микрозоните на въздействие в дермата стария колаген и излишния пигмент се подлагат на термично въздействие, за да бъдат унищожени. В същото време, в микроскопичните разстояния между микролъчите остават напълно жизнеспособни клетки, които се активират и започват активно делене за възстановяване на увредената микрозона. В резултат на този процес на мястото на третираните участъци се появява функционално активна млада кожа без естетични недостатъци. Поради факта, че лазерните микроколонки попадат не по-дълбоко от 1.5мм и топлинната енергия практически напълно се разсейва на повърхността на кожата, се изключва прегряване и изгаряне, епидермиса не се уврежда и кожата не се травмира. Това е причината за безопасността и минималната травматичност на процедурата .

ВИДЕО на процедурата –>

⇒Колко процедури са необходими?
Резултатите зависят какво от изходното положение на кожата, така и от системната реакция на организма и от мощността на работа. Ако нашата цел е лазерно подмладяване, процедурата може да се повтаря на 2/4 години.
Ако целта е отстраняване на белези – то обикновено една процедура не е абсолютно достатъчна. Да- винаги има  ефект, но при много увредена кожа е необходимо постоянство в грижата. Колкото по-дълбок е даден белег, толкова по-трудна е регенерацията и толкова повече усилия и грижи са необходими.

co2fraxelpeel co2fraxelpeelbydrned

 

Co2fraxelpiling

20 дена разлика

20 дена разлика

С тази сладурана проведохме дълго, но изключително успешно лечение на акне. Следващата стъпка беше лечение на белезите, които бяха останали. Важно е да се спомене, че ако нямаше успешно лечение тези белези щяха да бъдат поне 10 пъти повече и много по-дълбоки!!!
Резултатите са реални.
ЛАЗЕРНИЯТ пилинг е изключително ефективен, като винаги съществува индивидуалната компонента – тоест как реагира вашето тяло. Затова при някои пациенти дори 1 Фраксел Лазер дава изключително видими резултати, а при други се изискват повече процедури.
⚠️Ако имате нереални очаквания, ако не сте мотивирани и постоянни, то и ние не искаме да си губим времето с вас! Може да звучи грубо, но лично се ангажираме с всеки пациент, нито един не си прилича с друг, възможните усложнения са много и се изисква изключителен опит за справянето с тях! Ако имате нереалистични очаквания, липса на постояннство от ваша страна, липса на изпълнителност на нашите препоръки, то и нашите усилия и труд няма как да ви помогнат 
Резултати като тези са възможни, когато работим ЗАЕДНО!!!

 

Знаете ли,че фракселният лазер се използва  за премахване, изрязване на следните доброкачествени и преканцерозни състояния на кожата: фиброми, брадавици, кокоши трън, мазол, кондиломи, себорейни веруки, съдови звезди, хемангиоми 

–>>> Могат да бъдат третирани различни зони от тялото:
Лице, шия, деколте, външната повърхност на ръцете, бедрата, местата на стрии, хиперпигментации, белези по цялото тяло.

 


Снимки на прогресията на коричките при среден и тежък пилинг:

so2-progresiya-drnedelcheva1
so2-progresiya-drnedelcheva

fraksel-vazstanovyavane

 


 

 

frax-3_cr-1–>след 3 месеца frax-3_cr-3

co2-fraxel_cr-4 co2-fraxel_cr-3 co2-fraxel_cr-2 co2-fraxel_cr-1 36_co2_fraxel_3_meseca_r

 

ВАЖНО: Всеки белег е различен, тоест подходът в премахването на всеки белег е строго индивидуален. В нашия център работим с няколко вида лазерни машини, подходящи за премахване на различните видове белези. Со2 лазерът е подходящ за лечеие на атрофични белези (на ниво под кожата). При хипертрофични белези (каквито са келоидите) се работи по съвсем друг начин :медикаментозно лечение+ плазма лазер лечение + плазмотерапия.
photogrid_1543242989439

 

 

Лечение на СТРИИ

 

Стриите са атрофични кожни белези с линейна форма. Появяват се най-често по през пубертета, по време на бременност, при рязка промяна в теглото, активна спортна дейност и прием на медикаменти (системни кортикостероиди и антидепресанти).
→Каква е причината за появата на стрии?-Причината за появата на стрии е дефект в еластичността, който най-често е генетично предопределен. Когато еластичните влакна са подложени на разтягане, те се разкъсват. С времето двата края на влакната се отдалечават и се оформя зона без еластични влакна – стрия.
Какви видове стрии има?- Стриите биват пресни и стари. Веднага след появата си стриите са розово-лилави на цвят и са на нивото на околната кожа. Старите стрии са бели, хлътнали, с набръчкана пергаментова основа. През летните месеци вследствие на придобиване на тен разтяганията се забелязват повече, защото съединителната тъкан не хваща тен.
Колкото по-пресни са дадени стрии, толкова по-добре се поддават на лазерно лечение.
Лазерният фракселен пилинг е единственият неоперативен метод, който повлиява стриите.
e93e5ded41090d58610a0a566c560bdaВсеки пациент носи своите индивидуални характеристики, но са необходими не по-малко от 3,4 процедури в зависимост от вида и характера на стриите (респективно и белези), вида на кожата и нейните възстановителни способности. Едно посещение не е достътъчно за постигане на желания ефект. Разлика гарантирано ще има, но са пълно повлияване броят на процедурите е различен за всеки човек.

 

 

Tags:  

13 comments to Fraxel Laser CO2

 • Иванова  says:

  Нааааааай-добрата процедура!!!!

  • drnedelcheva  says:

   И ние я обичаме <3
   Благодарим за отзива !
   Поздрави от целия ни екип

 • Христина  says:

  Благодарение на тази процедура – направена 3 пъти за период от 2 години, с първоначално лечение на активно акне от центъра, аз мога да се похваля с ХУБАВА ГЛАДКА КОЖА без ужасните белези от акне!

  Мили хора, Д-р Неделчева ме научи, че борбата с Акнето е постоянна и битката я водя аз като пациент, а тя просто е мой верен помощник в постигнето на победата.

  Препоръчвам ви Со2-лазерния пилинг – няколко дни си затворен вкъщи и се разхождаш като зомби хах, но резултатът става наиситна видим до 2 месеца!!!!

  • drnedelcheva  says:

   Хриси, благодарим за отзива ти ! Ти беше изключително постоянна и успехите,които постигнахме, са толкова добри благодарение не само на лечението и целия план на работа на екипа ни, но и твоето постояннство! Ти си пример,че търпението се възнаграждава!
   Поздрави и ше те очакваме отново <3

 • Bobo72  says:

  Верно,че има файда , ама си подгответе отпуската поне 5 дена… Жената беше страшна няколко дена, ама после й се пооправи лицето.
  За втората процедура тази година намаление ще има ли? От оня крем, който до прави докторката, има ли пак като бонус.

 • Милена Живкова  says:

  Наиситна ли има такъв ефект тази процедура?
  До колкото разбирам трябват няколко процедури? Има ли пакетни цени.
  Очаквам отговор!
  Благодаря

  • П. Р  says:

   Наиситна има ефект, лично изпитано! Даже бях една от първите пациентки на докторката, преди около 4, 5 години!!! Поздрави от Панайота Радулова, от Сливен!

 • 123455  says:

  Пъпчивкииии сте всичките

  • drnedelcheva  says:

   А вие сте просто един обикновен ТЪПАНАР И КОМПЛЕКСАР! ДАНО да намерите нещо добро в живота си!

 • Mariq Pavlova  says:

  Predi 2 godini napravih takuv piling, prez 2.meseca, obshto 3 proceduri. Dosadno e, Che trqbva nqkolko7dena da si vkushti I vwdnaga sled ne vidqh osoben efekt.. No sled okolo 5,6 meseca naisita vidqh OGROMNA RAZLIKA!!! Tazi godina she go povtorq!

 • Рена  says:

  Предстои ми и на мен скоро лазер до вас искам да попитам за упойката каква е и боли ли ? Какво се усеща по време на процедура?

 • Георги  says:

  А бе гадничка процедура … и изисква много постояннство , не си мислете,че с една става чудото!

 • Мария Стоянова  says:

  Аз съм доволна и ще го повторя. Изгубих Години в някакви микронидълинги, някакви химични леки пилинги и на края дойдох при вас. Да, възстановяването не е особено приятно, но това е ЛАЗЕРНО ИЗГАРЯНЕ, всеки логично мислещ човек, ще осъзнае, че щим нещо в толкова инвазивно, ще има резултат! Искам да ви кажа, 5 месеца след процедурата аз виждам много по-добри резултати… Освен крем за лице, не се мажа с друго, така че със сигурност ще си направя още лазерни пилинга при вас! Бях изключително скептична и без надежда, но… Нещата се случват при правилните хора!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>