16
дек.
0

Хитово подмладяване с 3D тредлифтинг с мезоконци

Иновативен подарък за коледно-новогодишните празници предлага д-р Милена Неделчева на старозагорки – 3D тредлифтинг с мезоконци. Това е последен хит в неоперативните технологии за подмладяване и моделиране на лицето и тялото, които у нас много малко лекари извършват, обяснява д-р Неделчева.

С една подобна процедура се постига ефект на лифтинг без хирургическа намеса, тя е безопасна за здравето и с дълготраен ефект.

3D тредлифтинг с мезоконци представлява поставяне в кожата на лицето или в области на тялото на специални, много тънки резорбируеми конци, които изграждат нещо като скеле и принуждават околните структури да ги придържат на желаното място. Резултатът е стягане в третираните области, повдигане на отпуснатата кожа, редукция на обеми, моделиране на контури и липолиза, ревитализация на кожата, ликвидация на мрежата от малки бръчици, подобряване на тургура, мускулния тонус и тена на кожата.

Мезоконците са система от игла с поставена в нея нишка. При изваждане на иглата, конецът остава инплантиран под кожата.

Има три вида мезоконци – гладки, спирални и зъбчати. Зъбчатите са с най-изразен лифтингов ефект. По тях са разположени зъбчета/шипчета/, които се вият като бодли на роза и обикалят стъблото във всички посоки. Това гарантира много здраво фиксиране в тъканите.

Предимствата на тредлифтинга са атравматична техника, безболезненост, не се налага анестезия, бърз възсановителен период, бърза процедура, отнемаща малко време, незабавен и дълготраен ефект от 2 години. С процедурата се моделира контура на лицето и тялото, но и се стимулира производството на колаген, повишава се микроциркулацията на кръвта, подобрява се мускулния тонус, редуцира се мастната тъкан, стимулират се въстановителните процеси, кожата се стяга и подмладява. Конците са напълно резорбируеми, а рискът от алергични реакции е минимален.

Промяната е видима почти непосредствено след процедурата, а пълният й ефект е след около месец.

Д-р Неделчева бе сертифицирана за извършване на иновативната процедура по време на 13-тия световен конгрес по естетична медицина в Барселона. На форума участваха 1300 лекари от 43 страни, бяха ни представени новите фейс лифт конци, продукти на водещи швейцарски гиганти и други иновации, сподели д-р Неделчева.

Източник:Национална Бизнес Поща

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>