20
окт.
0

Криолиполиза – бързо и ефикасно сваляне на излишни килограми

Това е уникална студена обработка, насочена към мазнините под кожата.
Чрез този нежен, неинвазивен метод с охлаждане отстраняваме подкожни мазнини без да увреждаме кожата, мускулите и други тъкани.

 
Криолиполизата – алтернатива на липосукцията!

Понякога тялото ни не изглежда по начина, по който бихме искали. Често по него остават следи от промени в килограмите, спиране на активна спортна дейност или йо-йо ефект, предизвикан от стрес или белези от раждане. Решение за премахването на тези следи години наред бе липосукцията – болезнена инвазивна процедура, с дълъг възстановителен период.

Виж още за информация и видео за процедурата Криолиполиза

Криолиполизата е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото, при който няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Апаратурата превръща мазнините в свободни мастни киселини в избраните области чрез охлаждане до -8 градуса. Процедурата се извършва от служители с медицинско образование и се извършва контролирано охлаждане, без риск за здравето на клиента.

Специализираният апарат притежава европейски медицински сертификати за качество и безопасност. Процедурата се извършва от служители с медицинско образование и не представлява риск за здравето Ви. С Криолиполиза и Липо Лазер имате възможност цялостно да моделирате тялото си. Той успешно въздейства на следните зони:

  • Коремна област (премахване на корем)
  • Паласки
  • Вътрешна и външна част на бедрата (премахване бричове)
  • Седалищни части
  • Ръце
  • Мастни натрупвания по гърба (в областта на кръста)

Цени:
1 зона – 200лв.

Не отлагайте! Бъдете красиви и стройни СЕГА!
Запазете час от 10:30 до 18 часа на
(042) 64 64 64
GSM: 0887 909099

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>