09
ное.

Плазмена Безоперативна Блефаропластика

❤️Неоперативна БЛЕФАРОПЛАСТИКА и подмладяване на зоната около очите и устата.❤️
Използва се силата на плазмата– интелигентното решение за повдигане на клепачите и подмладяване на зоната около очите и устата и не само…
» Неоперативна блефаропластика на горен и долен клепач.
» Бръчки – тип „пачи крак“
» Бар код – „пушачески бръчки“
» Премахване на ксантелазми
Работи се със специален генератор на плазма, създаващ контролиран плазмен микроимпулс, благодарение на йонизацията на газовете от въздух на база разликата между потенциалите на кожата и на уреда.
Разликата в напрежението генерира малка електрическа дъга, която причинява сублимация – /преминаване на веществото от твърдо, директно в газообразно състояние/ на повърхностния слой на кожата, който се изпарява, а фокусираната топлината предизвиква биостимулация на дермата. В резултат на това кожата се възстановява по-млада и стегната.
Вече имаме реални резултати !
+Работи се с различни степени на сила, от което зависи и възстановителния период, и резултатите.
Колкото по-интензивно и мощно се работи, толкова възстановителния период е по-голям. При най-голяма степен на работа възстановителния период е 7/10 дена (образуване на корички, които не трябва да се махат!!!!, използват се специални кремове и продукти с висок SPF), а при по-леките режими – можете да започнете работа още след два дена с малко макиаж на лицето :)

plasma-laser plasma-laser3 plasma-24

Освен за безоперативна блефаропластика, нашият Плазма Лазер е подходящ за премахване на
+МИЛИУМи
+Сенилни пигментации
+Белези

plasmassssplasma-laser3d plasmad