09
ное.
2

Плазмолифтинг

ПЛАЗМОЛИФТИНГ или ВАМПИРСКИ ЛИФТИНГ
Това е терапия,която включва уникалната възможност за клетъчно възстановяване на организма чрез използването на вашата собствена кръвна плазма. Нашата кръв се състои от плазма(течна среда) и кръвни клетки(червени и бели кръвни телца и тромбоцити). Именно последните са носители на стотици протеини, така наречените фактори на растежа, които са отговорни за подмладяването на кожата и за заздравяването на тъканите при наранявания.

plazmoterapiya

ПЛАЗМОЛИФТИНГЪТ се прилага успешно за регенериране, стягане, освежаване и превенция на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, околоочния контур.

Също така, тази терапия е известна с ефективното си приложение за забавяне оредяването на косата.

КАКЪВ Е МАХАНИЗМЪТ НА ПОДМЛАДЯВАНЕТО С ПЛАЗМОЛИФТИНГ

Известен факт е, че остаряването на кожата и нейните придатъци, например косата, е свързано с нарушаване на микроциркулацията поради увреждане на най-малките съдове. Това води до нарушен приток на кислород и необходими вещества за правилното функциониране на клетките. От своя страна, нарушеният клетъчен метаболизъм задълбочава увреждането и остаряването на тъканите. Кожата става суха, постепенно изтънява и се отпуска, а бръчките се задълбочават и се появяват нови.

Факт е, че плазмата съдържа 90% вода и 10% разтворени в нея биологично активни вещества: протеини, аминокиселини, витамини, минерали, ензими, хормони, хранителни вещества – глюкоза и липиди. При инжектирането на този “елексир“, основа на живота на всички човешки клетки, се освобождават множество естествени растежни фактори, коитостимулират клетъчното възстановяване.,Плазмолифтингът е единственият метод, който води до изграждане на нова, здрава, плътна и изцяло подмладена тъкан.

5-plasma

Как протича процедурата:

1. Вземане на кръв от вената на пациента във вакуумна епруветка (Кръвта се взема със затворена система, всеки пациент има индивидуален комплект, така се изключва рискът от заразяване със заболявания)
2. Центруфугиране на кръвта, за да се отдели от нея тромбоцитна автоплазма
3. Изтегляне на плазмата
4. Инжектиране в проблемната област, където с нейна помощ се активират механизмите на тъканна (мека тъкан, костна и хрущялна тъкан) регенерация

Обикновено се препоръчва курс от 3 терапии през месец. Извършва се на всеки 6 месеца, според състоянието на кожата.

ТАЗИ ПРОЦЕДУРА Е изключително подходяща за хора, страдащи от различни видове алергии и свръхчувствителност…. ще попитате „Защо?“
Отговорът се крие в описаното по-горе – това е ВАШАТА ПЛАЗМА, няма ЧУЖДИ вещества !
Силата на вашето СОБСТВЕНО тяло, обработена, концентрирана и приложена в определено място.

Важно! Преди процедурата е хубаво да спазите диета поне 10 дена – плодове, зеленчуци, по – малко месо, минимум въглехидрати и 2000 мг вит.С на ден – за максимално качество на вашата плазма ❤️
plazmoterapiya-2

Искате ли и вие „Вампирски лифтинг“ като на звездите?
Ким Кардашиян, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и дори Деми Мур направиха този избор!
Зашишете час при Д-р Неделчева :)

 

plazmoterapiya3

Ефекти от процедурата
– Забавя процесите на стареене;
– Подобрява гъвкавостта и еластичността на кожата;
– Стимулира регенерирането на тъканите;
– Подобрява цвета и релефа на лицето;
– Намалява мимическите бръчки;
– Овлажнява и подхранва кожата;
– Отстранява „acne” и „postacne”
– Особено добре повлиява и подобрява растежа на косата;
– Съхранява за по-дълго време въведените филъри от хиалуронова киселина

2 comments to Плазмолифтинг

 • Христо  says:

  Плазмата си е плазма, на мен са ми вкарвали в коляното, след травма

  • drnedelcheva  says:

   Плазмата за първи път е използвана при спортни травми. СЛед това започва да се прилага и за подмладяване, и за лечение на косопад.
   Както и в спорта, така и в дерматологията тя намира изключително приложение и ефект !

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>