21
юли.
1

Радиочестотен лифтинг и кавитация с Explosive speed grease

Подарете си прекрасно изваяно тяло и запленителна визия на фотомодел с най-новата ни услуга – Вакуум съчетан с радиочестотен лифтинг, и ултразвукова система за кавитация Explosive speed grease!

Като използваме най-модерни технологии като кавитацията и радочестотен лифтинг вие ще бъдете възхитени от страхотните резултати.

Kavitation

Чрез използването на радиочестотния лифтинг за лице се възстановяват онези послания от мозъка към кожата, които и казват да се подмлади. Той помага на лицевите мускули чрез репликиране на неговите собствени биологични потоци.

Предлагаме и ефикасно третиране на определени зони на лицето като клепачите с Радиочестотен накрайник за клепачи.

Микро- терапията за лице противодейства на опустошенията от слънцето, стареенето на кожата и лошите хранителни навици без инвазивна хирургия, насърчава производството на колаген и еластин. Ето защо този тип терапия е една безопасна алтернатива на някои инвазивни и рискови терапии на пазара днес..

Машината за отслабване и оформяне на тялото чрез кавитация посредством ултразвукова липосукция ефективно насърчава метаболизма на тъканите в тялото, изчиства целулита и подобрява еластичността на кожата с дълготраен ефект. В допълнение, тя може да увеличи мускулната гъвкавост и насърчи на метаболизма на клетките.

Ефектът е повишаване на кръвната и лимфна циркулация, активна обмяна на веществата, елиминиране и омекотяване на целулито-образуващата тъкан, за да се постигне целта на загуба на тегло и контрол на затлъстяването по един много по-естествен начин.

Бъдете в блестяща форма за лятото, впечатлете партньора си
и приятелите си!

Запазете си час на тел:

(042) 64 64 64
GSM: 0887 909 099
от 10:30 до 18 часа.

One comment to Радиочестотен лифтинг и кавитация с Explosive speed grease

  • Дияна  says:

    Цена на кавитация и пресорврапия

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>