07
дек.
0

Възстановителен колагенов комплекс SALVECOLL-E

(1) Дълбока възстановителна терапия на дермата на лицето. шията, зоната на деколтето и други зони (свързани с възрастното намаляване на гъвкавостта и еластичността на кожата, загубата на тургора)
 
(2) Атрофични промени на кожата (стрии, белези след акне, варицела, наранявания и операции, след въвеждане на лекарствени средства), инволюционно-депресивни промени в кожната покривка
 
(3) Подготовка и рехабилитация на кожата при дермабразия, пилинги, лазерни методи, при пластични операции

SALVECOLL-E е стерилен биопластичен колагенов материал ново поколение, с напълно запазена структура. SALVECOLL-E представлява колаген от тип I (получен от кожата на добре гледани коне), който е близък до биохимическия състав и структура на човешкия колаген

Колагенът е най-важният компонент за реконструкция на тъкани, естествен субстат за адхезия, растеж и диференциация на клетките на съединителната тъкан.

Гелът SALVECOLL-E, на базата на нереконструиран колаген, се използва успешно за дълбока възстановителна терапия на дермата на лицето и тялото, както и при корекция на атрофични изменения на кожата (стрии, белези след варицела, акне, травми, операции)

При вътешнодермално въвеждане на гелът SALVECOLL-E се получава запълване с колген на областа на корекция, увеличаване на миграцията на фибробластите и активиране на меганизмите за синтеза на собствен млад колаген и като следствие до подобряване на тургора, еластичността и външния вид на кожата.

Доверете се на грижовните ръце и блестящия професионализъм на д-р Неделчева за един чудесен естетичен резултат от хармония и симетрия, което е безспорно Ваше право.


Запазете час ОЩЕ ДНЕС
от 10:30 до 18 часа на
(042) 64 64 64
GSM: 0887 909 099

 
 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>