Премахване на мазнини и целулит

Готови ли сте да се освободите от целулита?

Доказано добрата комбинация:
# МЕДИЦИНСКИ АПАРАТ VELASMOOTH
+Кавитация, Криолиполиза и с-ма Aqualyx
# ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
+Стотици доволни пациенти
В Козметичния център на д-р Неделчева работят
доказани експерти, които ще ви дадат работещо решение
за максимално кратко време! Вече е по детски лесно:
+ без усилие    + бързо       + ефикасно

Ако искате да разберете повече за всяка една от тези процедури–> продължете да четете!

1. КРИОЛИПОЛИЗА  

Криолиполиза или още известна като „Неоперативна липосукция“
Криолиполизта (cryolipolysis) е медицински, неинвазивен (не нарушава повърхността на кожата) метод, при който чрез контролирано охлаждане се премахват излишните мазнини в желаните зони. Принципът ,на който технологията се базира и на който е разработена, е че белите мастни клетки (адипоцитите) са по-податливи на охлаждане в сравнение с други кожни клетки . Така надлежащите кожни слоеве като дермата и епидермиса остават незасегнати, въпреки че се въздейства силно върху мастните депа.

При клинични проучвания е установено, криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, след еднократно приложение. В 73% от случаите степента на удовлетворение на пациента е по-висока, отколкото при други технологии, използвани за неинвазивна липолиза. Процедурата се е доказала като най-безопасен метод за премахване на мастни натрупвания, осъществяван с минимален дискомфорт. Желателно е да се прави по една месечно в съответната зона до достигане на желаният краен резултат.
Ефектът от криолиполизата
Ефектът от криолиполизата се забелязва след 2-3 седмици. Крайният резултат обаче се вижда след 6 месеца. Причината за по-бавното постигане на резултатите е, че криолиполизата изменя структурата на клетките и организмът започва бавно
да ги изхвърля. Ако спортувате и избягвате мазните храни, ефектът ще е по-голям. Криолиполизата не е предназначена за отстраняване на големи обеми от мазнини и цялостно отслабване, а за корекция на тялото.Криолиполизата е за тези, които имат индекс на телесната маса между 25 и 30

efekt-krio1efekt-kriolipoliza3efekt-kriolipoliza1efekt-kriolipoliza2

efekt-krio56 efekt-krio2 efekt-krio3efekt-krio4 efekt21ch3efekt-kriolipoliza       efekt-krio6

2.Velasmooth (+радиочестота +вакум +инфрачервена светлина +ролков масаж)

Няма друг апарат, който да съчетава на едно място всички тези неща. Признат е от Американската агенция по лекарствата и храните.

Как действа VelaSmooth?

Инфрачервеното излъчване нагрява повърхността на кожата. Електрическата енергия пък пренася топлината в местата с целулитни залежи. Активирането на клетъчния метаболизъм с цели 14%  води до разграждане на мазнините – мастните клетки започват да се самоизяждат, като се свиват значително. Вакуумът и ролките освен че усилват проникването на лъчите и радиовълните, играят и самостоятелна роля, а именно ускоряване на микроциркулацията и на лимфния дренаж, елиминиране на токсините и насищане на тъканите с кислород. След такава масирана атака нещо в организма „превключва“. Дори не ви тегли към сладко. Налице е отличен резултат в промяната на контурите на тялото. Едновременно с ликвидирането на целулита върви стимулиране на  колагеновите влакна, в резултат на което кожата се подмладява.Още след първата процедура….

текстурата й се подобрява и се наблюдава мощен стягащ ефект, задължителен след голяма или рязка загуба на тегло. Благодарение на лифтинга намаляването на обиколките става след 4-5 сеанса, все едно цяла година сте блъскали във фитнес залата. „Сбогом на целулита” казвате след 12-ия. Без болка, без хирургична намеса, без странични ефекти и усложнения. VelaSmooth има голям и малък апликатор. Първият е за корем, задни части, бедра и гръб, вторият – за ръце, лице, скули, шия и прасци. Обработваният участък се намазва с повишаващ проводимостта гел, обогатен със специални соли, и се обработва с накрайника няколко пъти до получаване на желаното нагряване. 3-те нива на мощност позволяват параметрите да се оптимизират във всеки конкретен случай. Тъй като технологията включва и вакуум масаж, апаратът е ефективен още и при мускулни болки, стрии, следоперативни белези, неравности след липосукция. Най-хубавото е, че само след 6 седмици (по 2 процедури седмично) ще смените гардероба си с поне 2 размера по-малки дрехи. Сега разбрахте ли защо VelaSmooth е нещото, което отдавна търсите?
 efekt-krio5 efekt4efekt21 efekt34  efekt3 efekt2 efekt
На снимките са показани резултатите при минимум 10 процедури!
При направата на повторен пакет – има ПРОМОЦИИ !

3.КАВИТАЦИЯ 

Кавитацията редуцира телесното тегло с помощта на ултразвукови вълни с честота 36 – 38 kHz. Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините и течността в тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, които предизвикват образуването на микро-мехурчета във водната част на междуклетъчната среда, които се спукват за много кратко време – хилядни части от секундата. Така се получава процес на многократно образуване и спукване на множество микро-мехурчета, което води до многократно повтарящо се редуване на повишено и понижено налягане в околоклетъчната среда. При това вариращо налягане, мембраните на мастните клетки /адипоцити/ се спукват и натрупаните в тях мазнини навлизат в междуклетъчното пространство. От там те се извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

В периодите на провеждане на процедурите трябва да се спазва едно много важно правило. Всеки ден трябва да се пие много вода, минимум 2 литра на ден! Кавитацията има и някои противопоказания: ако сте бременна или кърмите, ако скоро сте се подлагали на сърдечни манипулации, имате пейсмейкър, чернодробни заболявания, повишен холестерол, заболявания на щитовидната жлеза и някои наследствени болести.

4.Интралипотерапия с AQUALYX

✔️Aqualyx е единственият продукт в света регистриран за инжекционно лечение за неоперативно премахване на локални мастни натрупвания. Реално Aqualyx е неоперативна алтернатива на липосукцията. Веднъж инжектиран в мастната тъкан, Aqualyx причинява разрушаването на мастните клетки.
✔️Aqualyx е уникален продукт. Какво съдържа? Натриевата сол на деоксихолиновата киселина разтваря мазнините включително адипоцитите. Гелообразната форма на разтвора възпрепятства дифузията на активните съставки в съседните тъкани, по този начин гарантира точно локалното му въздействие. Благодарение на уникалния си състав, Aqualyx не променя нормалната структура на тъканите.
 
✔️Процедурата се нарича ИНТРАЛИПОТЕРАПИЯ (въвеждане на продукта в местното мастно натрупване) отнема не повече от 30 минути. Може да се върнете към нормалния си ритъм на живот веднага след процедурата, без никакъв възстановителен период. Броят на процедурите и интервалът между тях се определят индивидуално, в зависимост от обема на мастните депа и третираните зони.
 
ВСЪЩНОСТ ТОВА НЕ Е ПРОЦЕДУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, А за унищожаване на локални мастни натрупвания (коремче, паланка, ръце,)Както и при оперативната липосукция, намаляването на телесното тегло е незначително. Действието на препарата е насочено към намаляване обема на локалните мастни натрупвания. След провеждане на терапията ще забележите значително подобряване в линиите на силуета на Вашето тяло.
РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ
Тази процедура е подходяща за ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА 
akvaliks4 akvaliks3akvaliksefekt5 efekt32  

От нашия богат практически опит, сме установили,че съчетаването на различните процедури дава най-добрият ефект. Как точно да се съчетаят процедурите, каква пакетна цена можем да направим за вас, е ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

за своето НОВО И ПО-ДОБРО ТЯЛО
от 10:30 до 18 часа
на (042) 64 64 64
и GSM: 0887 909 099

Отличен резултат!
Имам по-стегната кожа, почти без целулит за 15 процедури.

С благодарности
А.П.

Дълги години се борих с паласки и корем.
Благодарение на революционният апарат ВЕЛА вече се харесвам!

С благодарности
Н.Д.

Аз съм слаба и стройна, но имах бричове.
Благодаря на екипа на д-р Неделчева за комплексните усилия.
Резултат – свалени по 6см. НА БРИЧ!

С поздрав
С.А.

Искате и вие, нали?
Обадете се ОЩЕ ДНЕС
от 10:30 до 18 часа
на (042) 64 64 64
и GSM: 0878 90 90 99

Сподели